Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewexoxo pisze:smutne to wszystko, zwłaszcza że sama chętnie dołączyłabym do wolontariatu, a u nas nie ma nic i chybanic się nie dzieje w tym kierunku (albo ja nie widzę nikogo) sama już nie wiem
ewexoxo pisze:Basiu trzymam kciuki już nie tylko za kociaste, ale też za ciebie - żebyś miała siłę do walki z tym paskudztwem, które męczy koty![]()
puszatek pisze:ludzie nie mają świadomości co się dzieje w schronisku...
joanna3113 pisze:Kotki z cukierni przyszły na świat 10.03. Pan odda dwa, bo jedno chce zatrzymać, zabieram je w poniedziałek. Ze sterylki kotki zaczął się wycofywać, bo stwierdził że za młodama dopiero 1,5 roku, powiedziałam że niedawno sterylizowałam 7 miesięczną kotkę i kotka która może rodzić na pewno nie jest za młoda na sterylkę, dodałam ze i tak sterylki kotki nie odpuszczę, będę do niego przychodzić trzy razy dziennie. Uświadomiłam mu że oddając maleństwa do schroniska skazał je na śmierć, widok miny bezcenny.
Wiem jedno póki ludzie nie będą mieli świadomości że schronisko to śmierć, że trzeba szczepić koty, nic się nie zmieni.
ASK@ pisze:Dropsikowi bym chyba kroplówkę zrobiła.
Basiu może gerberkiem albo najlepiej rosołkiem go poic z kleikiem ryżowym i przetartym kurakiem?Czasem to lepiej wchodzi niż mleko.
Biedne koty. Biedna ty.
darialekarzyk pisze:Przykre to wszystko i niesprawiedliwe, a ja niedawno dojechałam z Kuro do domu i podróż mineła dobrze za to przejscie z dworca do domu było tragiczne, 2 razy uciekł mi z transportera, pogryzł i podrapała jak go łapałam, a teraz leży dumny na środku pokoju
po_prostu_kaska pisze:darialekarzyk pisze:Przykre to wszystko i niesprawiedliwe, a ja niedawno dojechałam z Kuro do domu i podróż mineła dobrze za to przejscie z dworca do domu było tragiczne, 2 razy uciekł mi z transportera, pogryzł i podrapała jak go łapałam, a teraz leży dumny na środku pokoju
ja chcę fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 58 gości