Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:tak tak to nasza robotaa ta skrzynka z desek ma służyć jako schodek, aby bez problemu wskoczyć do rury :p tylko tak sie narobiliśmy a już nie chcemy tam kotki wysyłać, ale na pewno się przyda dla jakiegoś innego kotka, a znając moje szczęście zaraz znowu znajdę jakąś bidule więc domek jak znalazł
dzisiaj jedziemy do znajomej która chce ją wziąść ale ma psa więc powolutku spróbujemy... niewiem czy to dobry pomysł, ale tak sobie pomyślałam, że może włożę nową kotkę to transportera i postawie w pokoju i wtedy nasza dziunia będzie się mogła w końcu do niej zbliżyć i Luna jej nie ugryzie. I tak codziennie po trochu bym ją tam wsadzała to może się do dziuni przekona
ewik85 pisze:tak tak to nasza robota... niewiem czy to dobry pomysł, ale tak sobie pomyślałam, że może włożę nową kotkę to transportera i postawie w pokoju i wtedy nasza dziunia będzie się mogła w końcu do niej zbliżyć i Luna jej nie ugryzie. I tak codziennie po trochu bym ją tam wsadzała to może się do dziuni przekona
ewik85 pisze:Śliczne te koteczki, też bym chciała, żeby moje się tak dogadały, ale niestety w tej konfiguracji to chyba nie możliwe. Ale mam dobre wieści - znalazłam dla niej nowy domek - młoda dziewczyna z narzeczonym (w domu żadnych zwierząt oprócz chomików, tak więc kotka będzie jedynaczką tak jak sobie marzy i bedzie mieszkać kilka bloków dalej :p). Wczoraj mieli ją zabrać, ale stwierdziliśmy, że po zdjęciu szwów w poniedziałek ją zabiorą. Łezka mi się kręci w oku, że mam tą pieszczoszkę oddać, ale nie mam innego wyjścia bo pomysł z transporterem też nie wypalił - dalej jest agresja. Myślę, że będzie jej tam dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości