Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 19:07 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

U mnie tez wszystkie śpią , nawet jeść nie chcą :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto kwi 24, 2012 19:09 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Dziś Teoś zrobił postępy ;)
Obrazek

Najpierw pobawił się całe 4 min. koralikami:
Obrazek

A potem jeszcze kolejne 5 min. z kotką :ok:
Żeby nie było, bawił się z nią na leżąco - zaczepiał łapkami i przez chwilę się podgryzali :)
Po 5 min. już się zmęczył, zawarczał i... zasnął tam gdzie leżał :roll:

Nawet pies go zaczepia... i nic...
Obrazek

Ja myślę, że on też pewnie trochę tęskni za Maniusiem...
Przed chwilą zjadł i teraz śpi. Ale pobawię go jeszcze trochę wieczorem ;) :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto kwi 24, 2012 19:13 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Slicznosci slodziutkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

masz fajne towarzystwo, wiesz? Chetnie bym sie sama z wami pobawila :) A Manius tez ma sie swietnie :) :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 24, 2012 19:16 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Nowa_Sztno pisze:Dziś Teoś zrobił postępy ;)
Obrazek

Najpierw pobawił się całe 4 min. koralikami:
Obrazek

A potem jeszcze kolejne 5 min. z kotką :ok:
Żeby nie było, bawił się z nią na leżąco - zaczepiał łapkami i przez chwilę się podgryzali :)
Po 5 min. już się zmęczył, zawarczał i... zasnął tam gdzie leżał :roll:

Nawet pies go zaczepia... i nic...
Obrazek

Ja myślę, że on też pewnie trochę tęskni za Maniusiem...
Przed chwilą zjadł i teraz śpi. Ale pobawię go jeszcze trochę wieczorem ;) :ok:

No super :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 24, 2012 19:29 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

jaki przystojniaczek :1luvu: całkiem jak mój Kilutek :1luvu: tylko, że Kilek praktycznie nigdy nie śpi... dwa pozostałe praktycznie ani na chwilę nie opuściły dziś łóżka, a mój burasio raz leżał na szafie, raz biegał, raz skakał po meblach, barankował, upominał się o jedzenie - ja mam takie bure żywe srebro :1luvu:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro kwi 25, 2012 10:04 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Przystojniaku masz ładną oprawę oczu,o samych cudnych oczętach już nie wspominam bo to widać :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro kwi 25, 2012 15:35 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

on jest caly piekny, no poprostu idealny kandydat na mistera wsrod buraskow :1luvu: :1luvu:
a wiadomo, ze kot kiedy czuje, ze jest kochany, ze ktos o niego dba, troszczy sie, ze dla kogos jest wazny, to jest wtedy szczesliwy, a szczescie sprawia, ze pieknieje jeszcze bardziej :1luvu:

Buziaczki dla przystojniaka i jego rownie przepieknej kociej kolezanki :)
Dla psiaka lapeczka :)

Kociara82

Post » Czw kwi 26, 2012 17:11 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

czesc slicznosci :*:*:*:*:* co nowego u Ciebie? :1luvu:

Kociara82

Post » Czw kwi 26, 2012 19:08 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Dzisiejszą noc Teodorre PO RAZ PIERWSZY spędził w naszym łóżku :) Do tej pory preferował sen w samotności, w oddzielnym pokoju.
Nadal dużo śpi. I dopiero nieśmiało zaczyna zwiedzać mieszkanie. Nadal nie jest zainteresowany zabawą z kotką. Ich jedyną (i niestety krótką) zabawą jest przeciąganie koralików.

Teoś ciągnie koraliki od góry, leżąc na parapecie:
Obrazek

a Helka ciągnie z dołu, leżąc na fotelu:
Obrazek

Zaczął też wchodzić na parapety. Drzewko na razie omija szerokim łukiem.

Czasami przychodzi po głaski, ale mam wrażenie, że jest nieufny. I że czuje się nieswojo. I że tęskni... :(
Każdy dzień przynosi pozytywne, ale minimalne zmiany.
Wrażliwy ten nasz kotek... a tak wszyscy się staramy go rozweselić i oswoić...
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Czw kwi 26, 2012 19:35 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

kotek piękny, no i to całkiem normalne, że aklimatyzacja trwa... i tak jest świetnie, że zwierzaki "nie drą kotów"

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw kwi 26, 2012 19:55 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

izydorka pisze:kotek piękny, no i to całkiem normalne, że aklimatyzacja trwa... i tak jest świetnie, że zwierzaki "nie drą kotów"

:ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw kwi 26, 2012 20:02 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

czasami takie docieranie sie trwa kilka miesiecy nawet.
Slodziaczku kochany, co Cie tak trapi? Masz naprawde znakotmity domek o jakim niejeden kot moze pomarzyc, Duza Cie kocha bezwarunkowo, wszystko co robi to dla Ciebie, zeby tylko Cie uszczesliwic.... Co Cie wiec trapi, koci przyjacielu?

Kociara82

Post » Czw kwi 26, 2012 22:34 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

prosze o wycalowanie obu przeslodkich kocich pyszczkow ode mnie na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Kociara82

Post » Pt kwi 27, 2012 7:43 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Nowa_Sztno pisze:Dzisiejszą noc Teodorre PO RAZ PIERWSZY spędził w naszym łóżku :) Do tej pory preferował sen w samotności, w oddzielnym pokoju.
Nadal dużo śpi. I dopiero nieśmiało zaczyna zwiedzać mieszkanie. Nadal nie jest zainteresowany zabawą z kotką. Ich jedyną (i niestety krótką) zabawą jest przeciąganie koralików.

Teoś ciągnie koraliki od góry, leżąc na parapecie:
Obrazek

a Helka ciągnie z dołu, leżąc na fotelu:
Obrazek

Zaczął też wchodzić na parapety. Drzewko na razie omija szerokim łukiem.

Czasami przychodzi po głaski, ale mam wrażenie, że jest nieufny. I że czuje się nieswojo. I że tęskni... :(
Każdy dzień przynosi pozytywne, ale minimalne zmiany.
Wrażliwy ten nasz kotek... a tak wszyscy się staramy go rozweselić i oswoić...

Fotki :1luvu: :1luvu: :1luvu: No i po woli są też postępy w aklimatyzacji :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt kwi 27, 2012 8:44 Re: Teodor 11 mieś tygrysek już w DS u Nowa-Sztno :):):)

Przed chwilą kociaste pobawiły się... całe 5 minut :lol:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

teraz oczywiście już śpią :roll:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]