alix76 pisze:VVu, już kiedyś prosiłam, jeśli masz konkretne dowody na moje naganne działania, stronniczość, lobbowanie itp., to przedstaw je Adminowi i będzie po sprawie. Na razie to jest mnóstwo sugestii, wątpliwości, insynuacji i podejrzeń - a już kiedyś wykazałam, że w określonej sytuacji każde moje działanie byłoby uznane za naganne.
edit: co do Twoich obaw o moją interpretację KDP, to nie bardzo je rozumiem - założenie jest takie, że każdy podejmuje decyzję sam i interpretuje sam.
Po co mam przedstawiać Adminowi? Admin już wyraził swój stosunek do tych spraw.
Poza tym, zdaje się, że taką inicjatywę podjęła już jedna z użytkowniczek - po co mnożyć skargi? Skoro mamy prawo przypuszczać, że najważniejszy może być święty spokój?
"Już kiedyś wykazałam, że w określonej sytuacji każde moje działanie byłoby uznane za naganne" - być może, wyręczasz mnie w takim razie, bo ja to także staram się wykazać. Tyle że Ty (i teraz Beliowen na przykład) uzasadniasz to immanentnymi trudnościami moderowania w ogóle, a ja wskazuję, że być może, ale Ciebie dotyczy to szczególnie - i ze względu na mnogość ról, które pełnisz na forum, i ze względu na Twój - moim zdaniem - brak predyspozycji do pełnienia funkcji moderatora.
Zarzut insynuowania zaś uważam za bardzo poważny, więc proszę byś go uzasadniła.