Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 19, 2012 8:07 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

JaEwka pisze:Nie ma za co :)

Jest, jest za co. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw kwi 19, 2012 8:20 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

piękne masz te kotki Aniu, aż dziw bierze, że ciągle nie mają ds
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw kwi 19, 2012 13:30 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

mb pisze:
Anna61 pisze:Obrazek

Słodkie dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak Ci będzie nudno i smutno z twoimi trzema dziewczynkami, to rzeknij tylko słówko i zapakuję obie na Kraków. :D
Tuśka musi razem z siostrą, bo ona jest oczami Bisi, a Tuśka ją prowadzi przez życie.
To wszystko przez Twój ogródek, gdzie koty mają labę i Bisia byłaby w takim domku na pewno szczęśliwa, bo pamięta ciepło promieni słonecznych, :cry: jak i wylegiwanie się w trawie.
Chciałabym, aby znowu mogła to poczuć. :cry:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw kwi 19, 2012 16:39 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 20, 2012 7:30 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Anna61 pisze:
mb pisze:

Słodkie dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak Ci będzie nudno i smutno z twoimi trzema dziewczynkami, to rzeknij tylko słówko i zapakuję obie na Kraków. :D

Myślisz, że bym nie chciała :?:
Przecież są przeurocze :1luvu:

Ale to, co u mnie dzieje się teraz z moimi trzema, przekracza wszelkie wyobrażenie :crying:
Nie mam już czasu prawie na nic - tyle, żeby umyć się z grubsza przed snem :lol:

Aniu, odpisałam Ci na PW jeszcze wczoraj, ale dzisiaj widzę, że nadal się nie wysłało :(

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt kwi 20, 2012 12:07 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Już jestem, a dopiero wróciłam z załatwiania spraw, zus-owskich,( do sądu pracy muszę pisać), aptekarskich - 180 wydałam na swoje leki :strach: jak nic zęby w ścianę wsadzę. Byłam też w sklepie bo i chleba zapas trzeba było zrobić, czy kotom mokrą karmę.
Rano nie mogłam połączyć sie z internetem, nie wiem czemu, i dlatego nie odebrałam wiszących pw.

Stado oczywiście nie patrzy, że jestem zmęczona i padam na twarz, a było pierwsze przy torbach z zakupami i oblegało kuchnię w wiadomym celu. :twisted:
Pojadły i teraz co niektóre poszły spać, a ja mam chwile dla siebie, ale na pw odpiszę potem, bo harbatki :wink: muszę się napić.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt kwi 20, 2012 12:19 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Anna61 pisze:Stado oczywiście nie patrzy, że jestem zmęczona i padam na twarz, a było pierwsze przy torbach z zakupami i oblegało kuchnię w wiadomym celu. :twisted:

Zgadza się - te stworzenia nie mają litości dla człowieka :smiech3:

mb

Post » Pt kwi 20, 2012 12:33 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Oj nie mają, nie mają ... o czwartej rano potrafią japki piłować o papu :roll:
Witajcie piękności :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 20, 2012 18:43 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

na pierwszy rzut oka wyglądają jak fotomontaż,identyczne 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob kwi 21, 2012 5:43 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

mar9 pisze:piękne masz te kotki Aniu, aż dziw bierze, że ciągle nie mają ds

Każdy chce gotowego miziaczka, najlepiej malutkiego, a jeszcze chętniej rudego czy kudłatego. :(
Kasia, Agatka to były bardzo dzikie kotki, które to u mnie w domu się oswoiły, ale tylko w stosunku do mnie, bo gdy ''obcy'' na horyzoncie to kotów nie ma. Miśka dodatkowo czasem zaznacza-posikuje, to tym bardziej ją zdyskwalifikuje do dobrego domku.
Niemniej jednaj, są to kotki które uwielbiają mizianki i człowieka-czyli mnie. :(
Nikt inny ich nie złapie, a już mowy nie ma aby ktoś je wziął na ręce, oprócz oczywiscie mnie. :(
Myślę, że krzywda wyrządzona im kiedyś, gdy były bezdomne, przez ludzi, nie dopuszcza zaufania do innych, oprócz tej która je karmiła, oganiała przed psami, przed bachorami rzucającymi w nie kamieniami, czyli kogo? :twisted: :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob kwi 21, 2012 8:28 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Pozdrawiamy sobotnio...tez jesteśmy w komplecie,żywi i "słoneczniej"nastawieni do działania.Jest tak wcześnie,a już zestresowana jak kotom cykloferon podam :lol: "łoj"Miłego dnia Aniu i wypoczynku :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob kwi 21, 2012 15:40 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

BOZENAZWISNIEWA pisze:Pozdrawiamy sobotnio...tez jesteśmy w komplecie,żywi i "słoneczniej"nastawieni do działania.Jest tak wcześnie,a już zestresowana jak kotom cykloferon podam :lol: "łoj"Miłego dnia Aniu i wypoczynku :ok:

My też w komplecie, ale o wypoczynku to chyba mowy nie ma.

Dzisiaj byłam posadzić kwiaty-pelargonie na grobie koteczków, Lilki, Myszki, Krawatka, Misia, Miecia, Gagusi, Madzi, Niuni, Lakiego :cry:
Jak dobrze mi tam jechać, w samotności pobyć z Tymi których się tak kochało...i kocha.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon kwi 23, 2012 9:30 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Erin pisze:Oj nie mają, nie mają ... o czwartej rano potrafią japki piłować o papu :roll:
Witajcie piękności :1luvu:

Moje też nie maja litości, tyle że nie drą japy tylko wszystkie naraz wykazują nagłą potrzebę głaskania np dzisiaj o 4:30

Witamy się słonecznie i miłego dzionka życzymy :D
Iza i kociaste
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pon kwi 23, 2012 9:33 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Anna61 pisze:Dzisiaj byłam posadzić kwiaty-pelargonie na grobie koteczków, Lilki, Myszki, Krawatka, Misia, Miecia, Gagusi, Madzi, Niuni, Lakiego :cry:
Jak dobrze mi tam jechać, w samotności pobyć z Tymi których się tak kochało...i kocha.

To wielkie szczęście mieć możliwość pochować godnie biedne koty.

Nie pojmuję, dlaczego w naszym kraju nie możemy mieć cmentarzyków dla zwierząt.

mb

Post » Pon kwi 23, 2012 10:41 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.

Gdzieś tam są cmentarze dla zwierząt w Polsce tylko nie wiem dokładnie gdzie - przynajmniej tak mi się o uszy obiło
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]