wiiwii pisze:
Pełny relaks

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elape pisze:Oj, chyba wszyscy z zapartym tchem czekamy na zapowiedziany bazarek, bo zapadła wyczekująca cisza. Oddychać, oddychać, proszę Państwa, bo się podusimy.
elape pisze:A nie mówiłam, ostrożnie z piwkami?
MIKUŚ pisze:elape pisze:A nie mówiłam, ostrożnie z piwkami?
Piwko było owszem, ale problem tkwi w innej rzeczy. Bo jestem bez abonamentu na fotosiku. NIe mogę wrzucać zdjęćMuszę go kupic i dopiero wtedy........Kiedy wszystko mam przygotowane to akurat musiał fotosik mi kłodę rzucić. Wrrrrr.............ale jest chyba jeszcze coś takiego jak upload na miau.pl. Ale nie pamiętam jak to leciało.....
MIKUŚ pisze:elape pisze:A nie mówiłam, ostrożnie z piwkami?
Piwko było owszem, ale problem tkwi w innej rzeczy. Bo jestem bez abonamentu na fotosiku. NIe mogę wrzucać zdjęćMuszę go kupic i dopiero wtedy........Kiedy wszystko mam przygotowane to akurat musiał fotosik mi kłodę rzucić. Wrrrrr.............ale jest chyba jeszcze coś takiego jak upload na miau.pl. Ale nie pamiętam jak to leciało.....
iwoo1 pisze:MIKUŚ mam gada Bercika w tej piwnicy, pod którą zawsze siedział. Zaryglowany na cztery spusty, jedyne wyjście do klatki, która stoi pod okienkiem i ani kawałka szparki przez którą mógłby umknąć. Ale co z tego, nie chce skorzystać z zaproszenia wejścia do klatki. Właścicieli piwnicy nie ma w domu. Help!!! jak go do tej klatki zaprosić nie wchodząc do piwnicy - może jakiś pomysł?
MIKUŚ pisze:DYŻURY
23.04 /pon/ Herz.pl Martyss
24.04 /wt/ Ilka Victor
25.04 /śr/ Herz.pl Sylwia
26.04 /czw/ Ilka Hidi
27.04 /pt/ Gimn 13
28.04 /sb/ Hidi Victor
29.04 /ndz/ Vanderherring Mikuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 646 gości