Zaginione-znalezione koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2012 15:14 Re: Zaginione-znalezione koty

Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 07, 2012 17:48 Re: Zaginione-znalezione koty

Wrzucam artykuł ku pokrzepieniu serc wszystkich poszukujących!
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... atach.html

Oby wszystkie zguby się odnalazły!
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Sob kwi 07, 2012 21:46 Re: Zaginione-znalezione koty

karishma ogloszenia byly od grudnia do stycznia - pozniej chyba zostaly usuniete przez kotolubnych ... dzisiaj bylam w przychodni u kwiecinskich = mojego ogloszenia nie bylo = lekarka stwierdzila ze ma duzo kotow czarnych pod opieka i nie prowadzi wywiadu skad sie biora u wlascicieli (nie jest tez dziwne dla niej czy kot ma ksiazeczke, czy jest kastratem czy nie)... trudna sprawa... po swietach rozwiesze jakies ogloszenia = ale nie wiem czy to cos da = moze go ktos przywlaszczyl.

monikal4

Od: Pon sie 08, 2011 15:13

Post » Nie kwi 15, 2012 16:18 Re: Zaginione-znalezione koty

Mój tez zaginął, ale na szczęście po 4 dniach się odnalazł. Czasami tak bywa, że potrafią gdzieś się włóczyć przez kilka dni a potem wracają :)

jakanu

Od: Nie lut 12, 2012 18:04

Post » Nie kwi 15, 2012 16:32 Re: Zaginione-znalezione koty

jakanu pisze:Mój tez zaginął, ale na szczęście po 4 dniach się odnalazł. Czasami tak bywa, że potrafią gdzieś się włóczyć przez kilka dni a potem wracają :)

Nie zawsze...
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie kwi 15, 2012 16:55 Re: Zaginione-znalezione koty

kotx2 pisze:
jakanu pisze:Mój tez zaginął, ale na szczęście po 4 dniach się odnalazł. Czasami tak bywa, że potrafią gdzieś się włóczyć przez kilka dni a potem wracają :)

Nie zawsze...

kotx2, masz rację. W dwustu procentach. Dobrze, że ten akurat kot znalazł się w jednym kawałku. To też nie zawsze się zdarza.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon kwi 16, 2012 1:08 Re: Zaginione-znalezione koty

nurmi pisze:Wrzucam artykuł ku pokrzepieniu serc wszystkich poszukujących!
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... atach.html

Oby wszystkie zguby się odnalazły!

Słyszałem o tym, niesamowita historia :P

piotrekstz

Od: Nie kwi 15, 2012 0:28

Post » Pon kwi 16, 2012 19:33 Re: Zaginione-znalezione koty

Czy ktoś wie, coś na temat kotki, której zdjęcie zamieszczam? Kotka na pewno była domową może nawet niewychodzącą , nie boi się kontenerka. Może ktoś jej szuka, jeżeli nie to znajdę jej domek. Zupełnie nie nadaje się do zamieszkiwania na ulicy. Znaleziona na skrzyżowaniu ulic Śląskiej i Obr. Stalingradu w Szczecinie.

Obrazek
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pon kwi 16, 2012 19:49 Re: Zaginione-znalezione koty

LUBLIN CZUBY
kwiatkowa pisze:Cielęcina zwiała :(
viewtopic.php?f=1&t=141132
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon kwi 16, 2012 21:37 Re: Zaginione-znalezione koty

UWAGA !

Na ulicy Wojciecha Cybulskiego we Wrocławiu, dnia 16 Kwietnia o godzinie 20 z hakiem znaleziono szarego, pręgowanego kocura (kastrowany). Na oko nie ma więcej niż 1,5 roku. Jest bardzo ufny i przyjazny, wywołał mnie swoim krzykiem zza płotu. Znaki szczególne - białe skarpetki na tylnych łapach, wszystkie cztery łapy mają jasne poduszeczki.

Oto zdjęcia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

KONTAKT: 692 823 278 !
Kociarz :)

landu

Od: Wto lip 20, 2010 18:05

Post » Wto kwi 17, 2012 5:13 Re: Zaginione-znalezione koty

No to pięknie :?
Cybulskiego znów
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie kwi 22, 2012 12:00 Re: Zaginione-znalezione koty

Witam. Niestety w piątek nad ranem zaginęła mi ciężarna kotka. Jak co dzień wyszła przed 6 na dwór, lecz niestety do tej pory nie wróciła. Kotka spała w tym dniu w moim łóżku i gdy się obudziłem w nocy kawałek pościeli był mokry, a ja głupi nie pomyślałem że pewnie odeszły jej wody i wypuściłem ją później na dwór. Mieszkam w Krośnie w dzielnicy Polanka, w domu jednorodzinnym. Teren dookoła wygląda tak:

Obrazek

1. Czerwone koło to mój dom.
2. Pod dwójką mieszka rodzina, niestety kotki tam nie ma. Stoi tam pusta buda z przedsionkiem po psie, ledwo zdołałem się tam wcisnąć ale niestety pusto.
3. Dom sąsiada - także sprawdziłem pustą budę oraz resztę działki ale jej tam nie ma. No ale tam ostatnio jest dosyć głośno i tłoczno z powodu jakiś prac w ogrodzie więc i tak raczej by tam nie poszła.
4. Spodziewałem się że może być tutaj, z tego co wiem już kilka kotek się tam okociło ale moja niestety nie.
5. Pod piątką nie byłem, ale jest tam chyba z 10 psów więc takie miejsce raczej odpada.
6. Tam przeważnie jest strasznie głośno, gdyż znajduje się tam warsztat samochodowy, więc tam także by chyba nie poszła.
7. Tu znowu mieszka jakiś wielki pies, więc także wątpię żeby tam mogła pójść.

Przeważnie kotka oddalała się w stronę zielonego koła, gdzie polowała. Przeszukałem teren i nic.

Czy kotka która większość czasu spędzała w domu, a resztę na zewnątrz, jednak tak blisko, że po zawołaniu jej przeze mnie przeważnie przychodziła, mogła pójść się okocić gdzieś do zupełnie innego domu? Czy jednak w ciągu już ponad dwóch dni nie przyszłaby się pokazać? Kurczę, sam już nie wiem gdzie jej szukać...

PawciosS

Od: Nie kwi 22, 2012 11:30

Post » Nie kwi 22, 2012 12:24 Re: Zaginione-znalezione koty

PawciosS pisze:Witam. Niestety w piątek nad ranem zaginęła mi ciężarna kotka.

Mam nadzieję, że się znajdzie. I że nie pozwolisz, żeby znów była w ciąży.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie kwi 22, 2012 12:43 Re: Zaginione-znalezione koty

Był weterynarz w tym celu, mam jeszcze drugą kotkę (siostrę zaginionej) i ona w ciążę nie zaszła.

PawciosS

Od: Nie kwi 22, 2012 11:30

Post » Nie kwi 22, 2012 12:50 Re: Zaginione-znalezione koty

PawciosS pisze:Był weterynarz w tym celu, mam jeszcze drugą kotkę (siostrę zaginionej) i ona w ciążę nie zaszła.

Bo jest wysterylizowana?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]