dinzoo pisze:spoko lokodamy radę, czekam na decyzję na razie dziewczyny, ja jeszcze mam czas na podjęcie decyzji
się Karolę zaangażuje w łapanie maluchów
Koniecznie bo szkoda ich

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:spoko lokodamy radę, czekam na decyzję na razie dziewczyny, ja jeszcze mam czas na podjęcie decyzji
się Karolę zaangażuje w łapanie maluchów
Karolek(ona) pisze:z tego co wiem to cala 4ka jest czarna, jedno z kraacikiem malym, ale 2jak chyba typowo jak tatus z takim fajnym futerkiem a moze i trojka
jakbym wiedziala ze ktos jest chetny to bym kazala go zaraz oswajac i nawet przetrzymalabym w domu
Karolek(ona) pisze:ja ich na razie na oczy nie widzialam, matke znam z widzenia, ojca z daleka, taki puszysty czarnuszek
ale mowialm lasce z tego podworka zeby jak najczesciej te dzieci glaskac i uczyc ludzi
Poprzedni miot mial watek ale nikt sie nie interesowal a i koty ciezko bylo zlapac takie dziki i rozeszly sie, ale te jest szansa uglaskac - juz mowilam zeby zrobila mi foty
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:ja ich na razie na oczy nie widzialam, matke znam z widzenia, ojca z daleka, taki puszysty czarnuszek
ale mowialm lasce z tego podworka zeby jak najczesciej te dzieci glaskac i uczyc ludzi
Poprzedni miot mial watek ale nikt sie nie interesowal a i koty ciezko bylo zlapac takie dziki i rozeszly sie, ale te jest szansa uglaskac - juz mowilam zeby zrobila mi foty
Te poprzednie nie były puchate chybaTatusiowi z daleka może fotkę strzel
Może być że one wyglądają jak zwykłe dachowce.Ty ich nie widziałaś tylko tatusia
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:ja ich na razie na oczy nie widzialam, matke znam z widzenia, ojca z daleka, taki puszysty czarnuszek
Może być że one wyglądają jak zwykłe dachowce.Ty ich nie widziałaś tylko tatusia
to są zwykłe dachowce i ojciec tez jest zwykłym dachowcem tak samo jak twoja Bejbi i moje kocury
a fotke to sobie idz i strzel, ja na to podworko nie wejde bo to teren prywatny jest. Jak bedą chetni na koty to sie skontaktuje z kim trzeba.
Ania nie pisała ze szuka czarnego kota w typie jakiejś rasy więc czarne one sa
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:ja ich na razie na oczy nie widzialam, matke znam z widzenia, ojca z daleka, taki puszysty czarnuszek
to są zwykłe dachowce i ojciec tez jest zwykłym dachowcem tak samo jak twoja Bejbi i moje kocury
a fotke to sobie idz i strzel, ja na to podworko nie wejde bo to teren prywatny jest. Jak bedą chetni na koty to sie skontaktuje z kim trzeba.
Pisałaś że ojciec puchaty.Więc puchaty dachowiec.Nie wiem czemu nie lubisz Bejbi
Bosz Karola to po co wychylasz się z tym wogóle.Chciałam doradzić bo z fotkami lepiej i wszystkie by znalazły dom.
A zresztą...
Pozdrawiamy w niedzielny wieczór dinzoo i kotki![]()
![]()
Sorki dinzoo.
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:ja ich na razie na oczy nie widzialam, matke znam z widzenia, ojca z daleka, taki puszysty czarnuszek
Pisałaś że ojciec puchaty.Więc puchaty dachowiec.Nie wiem czemu nie lubisz Bejbi
Bosz Karola to po co wychylasz się z tym wogóle.Chciałam doradzić bo z fotkami lepiej i wszystkie by znalazły dom.
A zresztą...
Pozdrawiamy w niedzielny wieczór dinzoo i kotki![]()
![]()
Sorki dinzoo.
Bo po pierwsze ojciec jest puchaty ale nie wydaje mnie sie żeby miał jakies papiery bo to kot wychodzący jest,
Po drugie jak bedzie okazja to poprosze o fotke te pania co tam mieszka, ja nie mam jak na teren ich wspolnoty wejsc bo maja domofon na bramie
Po trzecie kto powiedział, że ja Bejbi nie lubie? ja tylko mówie, że te koty to są dachowce tylko wyglądaja tak jak persowate tak jak twoja bejbi ale to nie są żadne persy, tak jak moje nie sa rasowe
Więc sie nie stawiaj jak wesz na kołnierzu - jak bede miała fotki to wkleje na pewno i ocenimy wtedy co to za "cuda" - ludzie u kórych one przebywaja maja średnia wiedze o rasach kotów i pewnie dla nich wszystkie pręgowane to dachowce, dlugowlose to persy.
Szura-najmysi mama pisze:Dzień dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 50 gości