K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 21, 2012 15:51 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Domek zdecydowany na Dyzia!!!! :P

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Sob kwi 21, 2012 15:51 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

jej siostra pisze:Domek zdecydowany na Dyzia!!!! :P

Hurrrraaaaaa!!!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob kwi 21, 2012 17:08 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Cudownie że Dyzio domek znalazł :1luvu:
Byłyśmy dzisiaj z queen_ink na Chocimskiej robić zdjęcia tyle że modele tak średnio chcieli współpracować, Stasia to i owszem ale tylko na rączkach, Bystra po wczorajszym szkoleniu bardzo nie lubi wszystkich, Emet i Otylia mają ładne zdjęcia w swoich budkach/łóżeczkach, załapała się też Zafira no i Julka która okazała się kotką asystującą i nakolankową :)

ps Zbysiowi za to się spodobało bycie w centrum uwagi i dzisiaj jak byłyśmy to się położył koło budki i obserwował co robimy :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Sob kwi 21, 2012 17:15 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

I ja cieszę się za Dyzia :D :ok:

annakreft pisze:ps Zbysiowi za to się spodobało bycie w centrum uwagi i dzisiaj jak byłyśmy to się położył koło budki i obserwował co robimy :)

Może będą z niego jeszcze ludzie...?
Jakoś żal mi tego jednookiego bandyty... :wink:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob kwi 21, 2012 17:19 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:I ja cieszę się za Dyzia :D :ok:

annakreft pisze:ps Zbysiowi za to się spodobało bycie w centrum uwagi i dzisiaj jak byłyśmy to się położył koło budki i obserwował co robimy :)

Może będą z niego jeszcze ludzie...?
Jakoś żal mi tego jednookiego bandyty... :wink:

albo po prostu czekał aż przyjdą Robert i Renata jeszcze z nim się pobawić w podszafkowego chowanego :wink:

annakreft

Post » Sob kwi 21, 2012 17:22 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

to superowo :) kiedy przeprowadzka? pomoc transportowa potrzebna czy już kolejka stoi aby kolegę wraz z dobytkiem zapakować i wywieźć na nową drogę życia? bo wiem, że ma swoich wiernych fanów i ciężko się dopchać :wink:

No i czekamy na fotki z kociarni

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob kwi 21, 2012 20:14 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Była dzisiaj na przeszkoleniu nowa wolontariuszka, p.Joasia. Mam wrażenie, że jej się spodobało. Przesłałam jej adres katgral w celu podpisania umowy. Pani Joasia tez jest zainteresowana udziałem w kweście, mówiłam jej o Almie, może się zgłosi. Jesteśmy wstępnie umówione na przyszłą sobotę.
Bunia bije Zafirę, a Kamyk się mizia. 8O
Kiedy można przenieść Astrę do Cat-roomu? Z kupką już ok.

BARDZO PROSZĘ O WSTĘPNE DEKLARACJE DYŻUROWE NA MAJ. NADAL MAMY WAKATY WE CZWARTEK RANO I W NIEDZIELĘ WIECZOREM W PRZYSZŁYM TYGODNIU
Obrazek

miszelina

Post » Sob kwi 21, 2012 20:33 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:Była dzisiaj na przeszkoleniu nowa wolontariuszka, p.Joasia. Mam wrażenie, że jej się spodobało. Przesłałam jej adres katgral w celu podpisania umowy. Pani Joasia tez jest zainteresowana udziałem w kweście, mówiłam jej o Almie, może się zgłosi. Jesteśmy wstępnie umówione na przyszłą sobotę.
Bunia bije Zafirę, a Kamyk się mizia. 8O
Kiedy można przenieść Astrę do Cat-roomu? Z kupką już ok.

BARDZO PROSZĘ O WSTĘPNE DEKLARACJE DYŻUROWE NA MAJ. NADAL MAMY WAKATY WE CZWARTEK RANO I W NIEDZIELĘ WIECZOREM W PRZYSZŁYM TYGODNIU

Bunia się pewnie w końcu wkurzyła bo Zafira to mąciwoda i zaczepiacz :twisted:

annakreft

Post » Nie kwi 22, 2012 19:47 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Wieczorem w Kociarni...

Jakiś kot (jak dla mnie to chyba Julka) sika gdzie popadnie - prawie wszystkie szmatki, budki zasikane. Zrobiłam dodatkowe pranie. Czy ona może mieć coś z pęcherzem? Czy to może nerwowe bo piorą się równo - Kamyk Zafirę a Julka Kamyka.

Zbyszek nie chce wchodzić do transporterka, tylko siedzi obok. Ciężko mu się sprząta klatkę, bo okropnie bije i usiłuje bryknąć...musiałam sprzątać w grubych rękawicach i bardzo uważać, żeby mi nie zwiał.

Dałam Stasi i Bystrej Shebę, na której było napisane, że to dla nich. Stasi bardzo smakowało :) Wogóle Stasiula jest cudna :P
A Bystrą mi się udało głasnąć ze trzy razy z zaskoczenia, zanim się zorientowała, że to nie jednak wypada i że trzeba oprychać i obsyczeć intruza :twisted:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie kwi 22, 2012 20:08 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:Wieczorem w Kociarni...

Jakiś kot (jak dla mnie to chyba Julka) sika gdzie popadnie - prawie wszystkie szmatki, budki zasikane. Zrobiłam dodatkowe pranie. Czy ona może mieć coś z pęcherzem? Czy to może nerwowe bo piorą się równo - Kamyk Zafirę a Julka Kamyka.

Zbyszek nie chce wchodzić do transporterka, tylko siedzi obok. Ciężko mu się sprząta klatkę, bo okropnie bije i usiłuje bryknąć...musiałam sprzątać w grubych rękawicach i bardzo uważać, żeby mi nie zwiał.

Dałam Stasi i Bystrej Shebę, na której było napisane, że to dla nich. Stasi bardzo smakowało :) Wogóle Stasiula jest cudna :P
A Bystrą mi się udało głasnąć ze trzy razy z zaskoczenia, zanim się zorientowała, że to nie jednak wypada i że trzeba oprychać i obsyczeć intruza :twisted:

Już za momencik się wyprowadza, skoro nas nie lubi.

A Stasiulka jest urocza, fakt :)

Zawieźliśmy Dyzia do bardzo fajnego domu w Trojanowicach. Przy okazji odwiedziliśmy Czajowice, bo tam chcieli Cezara ale dom przy samej drodze. Pan może dzwonić po innych, twierdzi, że to osiedle z dojazdową drogą. Niestety, to przelotowa przez wieś ...

Tweety

Post » Nie kwi 22, 2012 20:09 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Mam wrażenie, że u niej to nerwowe, bo w klatce sikała do kuwety. Przydałby się feliway....
Obrazek

miszelina

Post » Nie kwi 22, 2012 20:13 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:

Mam wrażenie, że u niej to nerwowe, bo w klatce sikała do kuwety. Przydałby się feliway....

Znaczy, trza nabyć. Dr Duda jednak kiedyś nas udusi za te nasze płatności :( ...

Tweety

Post » Nie kwi 22, 2012 20:33 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:
miszelina pisze:

Znaczy, trza nabyć. Dr Duda jednak kiedyś nas udusi za te nasze płatności :( ...

A może założyć Julce obróżkę z feromonami zamiast feliwaya ?Ibu nosi taką obróżkę a działanie ma takie samo a ma dwie zalety - po pierwsze jest tańsze a po drugie wystarcza na miesiąc ? Sheba była bo Stasiula ma słaby apetyt a ona lubi sobie smacznie pojeść a dla Bystrej za pomoc w szkoleniu :)

annakreft

Post » Nie kwi 22, 2012 21:13 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Obrazek

towarzystwo gotowe do skoku do ogródka ;) Pani Ula pisała, że jak tylko coś je spłoszy to gnają do domu. Wiedzą gdzie im dobrze :) Następni szczęściarze :) Zawsze w takich chwilach spada na mnie przekonanie, że to jednak bardzo dobrze, że grymasimy jak primadonny przy adopcjach

Tweety

Post » Pon kwi 23, 2012 11:48 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:2. Kwesta w Almie na Kościuszki, 4-6.05, godziny standard czyli piątek 18-21, sobota 11-14:30, 14:30-18, niedziela 15-19.
Jako, że to długi weekend chcemy zobaczyć czy jest tyle osób aby ten termin potwierdzić
piątek
- katgral
- annakreft
- mahob
- ...
sobota 11-14:30
- Ania Sz.
- Basia Cz.
- katgral
- Karola M.
sobota 14:30-18
- kocuria
- vanya
- ...
- ...
niedziela
- kocuria
- ...
- ...
- ...

Tomasz od Kocurki w rezerwie

przypominam, że do środy musimy dać odpowiedź a jest jeszcze sporo dziur. W najgorszym razie odpadnie niedziela, chociaż w naszej sytuacji finansowej to jest lekkie samobójstwo

Tweety

[poprzednia][następna]