Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:Domek zdecydowany na Dyzia!!!!
annakreft pisze:ps Zbysiowi za to się spodobało bycie w centrum uwagi i dzisiaj jak byłyśmy to się położył koło budki i obserwował co robimy
mikela pisze:I ja cieszę się za Dyzia![]()
annakreft pisze:ps Zbysiowi za to się spodobało bycie w centrum uwagi i dzisiaj jak byłyśmy to się położył koło budki i obserwował co robimy
Może będą z niego jeszcze ludzie...?
Jakoś żal mi tego jednookiego bandyty...
jej siostra pisze:Domek zdecydowany na Dyzia!!!!
miszelina pisze:Była dzisiaj na przeszkoleniu nowa wolontariuszka, p.Joasia. Mam wrażenie, że jej się spodobało. Przesłałam jej adres katgral w celu podpisania umowy. Pani Joasia tez jest zainteresowana udziałem w kweście, mówiłam jej o Almie, może się zgłosi. Jesteśmy wstępnie umówione na przyszłą sobotę.
Bunia bije Zafirę, a Kamyk się mizia.![]()
Kiedy można przenieść Astrę do Cat-roomu? Z kupką już ok.
BARDZO PROSZĘ O WSTĘPNE DEKLARACJE DYŻUROWE NA MAJ. NADAL MAMY WAKATY WE CZWARTEK RANO I W NIEDZIELĘ WIECZOREM W PRZYSZŁYM TYGODNIU
mahob pisze:Wieczorem w Kociarni...
Jakiś kot (jak dla mnie to chyba Julka) sika gdzie popadnie - prawie wszystkie szmatki, budki zasikane. Zrobiłam dodatkowe pranie. Czy ona może mieć coś z pęcherzem? Czy to może nerwowe bo piorą się równo - Kamyk Zafirę a Julka Kamyka.
Zbyszek nie chce wchodzić do transporterka, tylko siedzi obok. Ciężko mu się sprząta klatkę, bo okropnie bije i usiłuje bryknąć...musiałam sprzątać w grubych rękawicach i bardzo uważać, żeby mi nie zwiał.
Dałam Stasi i Bystrej Shebę, na której było napisane, że to dla nich. Stasi bardzo smakowałoWogóle Stasiula jest cudna
![]()
A Bystrą mi się udało głasnąć ze trzy razy z zaskoczenia, zanim się zorientowała, że to nie jednak wypada i że trzeba oprychać i obsyczeć intruza
mahob pisze:Wieczorem w Kociarni...
Jakiś kot (jak dla mnie to chyba Julka) sika gdzie popadnie - prawie wszystkie szmatki, budki zasikane. Zrobiłam dodatkowe pranie. Czy ona może mieć coś z pęcherzem? Czy to może nerwowe bo piorą się równo - Kamyk Zafirę a Julka Kamyka.
Zbyszek nie chce wchodzić do transporterka, tylko siedzi obok. Ciężko mu się sprząta klatkę, bo okropnie bije i usiłuje bryknąć...musiałam sprzątać w grubych rękawicach i bardzo uważać, żeby mi nie zwiał.
Dałam Stasi i Bystrej Shebę, na której było napisane, że to dla nich. Stasi bardzo smakowałoWogóle Stasiula jest cudna
![]()
A Bystrą mi się udało głasnąć ze trzy razy z zaskoczenia, zanim się zorientowała, że to nie jednak wypada i że trzeba oprychać i obsyczeć intruza
miszelina pisze:mahob pisze:Wieczorem w Kociarni...
![]()
Mam wrażenie, że u niej to nerwowe, bo w klatce sikała do kuwety. Przydałby się feliway....
Tweety pisze:miszelina pisze:mahob pisze:Wieczorem w Kociarni...
![]()
Mam wrażenie, że u niej to nerwowe, bo w klatce sikała do kuwety. Przydałby się feliway....
Znaczy, trza nabyć. Dr Duda jednak kiedyś nas udusi za te nasze płatności...
Tweety pisze:2. Kwesta w Almie na Kościuszki, 4-6.05, godziny standard czyli piątek 18-21, sobota 11-14:30, 14:30-18, niedziela 15-19.
Jako, że to długi weekend chcemy zobaczyć czy jest tyle osób aby ten termin potwierdzić
piątek
- katgral
- annakreft
- mahob
- ...
sobota 11-14:30
- Ania Sz.
- Basia Cz.
- katgral
- Karola M.
sobota 14:30-18
- kocuria