Moderator: Estraven
kropkaXL pisze:Boże!![]()
![]()
![]()
![]()
-a u nas żadnej pracy nie ma-nawet tej najcięższej
![]()
![]()
![]()
-ludzie bija sie o pracę nawet za najmarniejsze grosze,porzucaja rodziny i jada na Zachód,bo bieda aż piszczy
![]()
![]()
![]()
Obyś kogoś znalazła,bo sami rady nie dacie,a koników tak szkoda![]()
![]()
welina pisze:Zajrzyj w google i wyszukaj jakie mogą być skutki uboczne po tego rodzaju szczepionce
Beasia pisze:Z góry przepraszam za OT ale mam pytanie.
W czwartek wzięłam I dawkę szczepionki na żółtaczkę taką, która składa sie z 4 dawek i szczepi się II dawkę w odstępie tygodnia od I, potem po 2 tygodniach od II III dawka, a po roku IV. Szczepiłam się w czwartek rano, a juz popołudnu zaczęłam się źle czuć, bolały mnie wszystkie mięśnie i miałam stan podgorączkowy. Pomyślałam, że może tak reaguję na tą szczepionkę i do rana mi przejdzie, niestety dziś rano miałam juz 38,3, a teraz 38,5 i czuję się kiepsko. Czy któraś z Was może szczepiła się tą szczepionką i miała takie objawy?
olafen pisze:Beasie, musisz jednak to przejść, bo inaczej nie będziesz mogła się zoperować.
A badałaś się, czy nie masz już może któregoś typu żółtaczki?
Beasia pisze: ale widocznie jestem nietypowa
Broszka pisze:felin pisze:Kup teraz - zoo+ ma w weekend super obniżki. Kurczę, nie mam kasy, ale chyba zrobię zamówienie...
No właśnie, a ja kilka dni temu odebrałam zamówienie, eh...
Mam wrażenie że tylko czekają z takimi promocjami i robią je zawsze w następny weekend PO moim zamówieniu![]()
Beasia pisze:Z góry przepraszam za OT ale mam pytanie.
W czwartek wzięłam I dawkę szczepionki na żółtaczkę taką, która składa sie z 4 dawek i szczepi się II dawkę w odstępie tygodnia od I, potem po 2 tygodniach od II III dawka, a po roku IV. Szczepiłam się w czwartek rano, a juz popołudnu zaczęłam się źle czuć, bolały mnie wszystkie mięśnie i miałam stan podgorączkowy. Pomyślałam, że może tak reaguję na tą szczepionkę i do rana mi przejdzie, niestety dziś rano miałam juz 38,3, a teraz 38,5 i czuję się kiepsko. Czy któraś z Was może szczepiła się tą szczepionką i miała takie objawy?
felin pisze:Broszka pisze:felin pisze:Kup teraz - zoo+ ma w weekend super obniżki. Kurczę, nie mam kasy, ale chyba zrobię zamówienie...
No właśnie, a ja kilka dni temu odebrałam zamówienie, eh...
Mam wrażenie że tylko czekają z takimi promocjami i robią je zawsze w następny weekend PO moim zamówieniu![]()
Masz fart
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 256 gości