Bielskie B.- 3 super cudowne koty szuka domu!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 18:13 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Wesołych Świąt!!

Obrazek
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw kwi 12, 2012 18:27 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt kwi 13, 2012 8:32 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Berni, odezwij się! :)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pt kwi 20, 2012 14:45 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Bardzo dziękuję za facebooka!!! :1luvu: :ok:

Choróbsko mnie zmogło strasznie i uziemiło w łóżku. Koty spisują się dzielnie- robią co mogą czyli spełniają głównie funkcje grzewcze...niestety nie umieją zrobić herbaty ani posprzątać kuwet, co przy ponad 39 stopniowej gorączce okazało się dość trudnym zadaniem...ale chyba najgorsze już za nami, więc żeby tak bezproduktywnie nie leniuchować porobiłam kotuchom kilka zdjęć :)

Obrazek Jak zawsze piękna Zazulka

Obrazek

i seria zdjęć Lali

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

czyż nie jest urocza? Mały z niej łobuz, ale jest kochana. Coraz bardziej mi ufa, daje się już coraz więcej głaskać. Dołączyła do duetu w codziennym rytuale wskakiwania na łóżko kiedy tylko zadzwoni budzik. I wtedy sama się domaga żeby pogłaskać jej grzbiecik i taka jest wtedy zadowolona, mruczy,barankuje. i już się całkiem domyła i jest bialutka.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt kwi 20, 2012 15:55 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

zapraszam na bazarek dla Lali- cel drugie szczepienie
viewtopic.php?f=20&t=141287

berni

Post » Sob kwi 21, 2012 6:56 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

To jest czysty obłęd..dziś znów spanie na raty...do 12-stej koty nie spały, spały łaskawie kilka godzin do 3.50 a potem znów się zaczęło..z chwilową może pół godzinną przerwą kiedy udało się mi małą zamknąć w łazience...ale potem zaczęła miauczeć więc ją wypuściłam...udało się mi zdrzemnąć między 6 a 7 kiedy to tabun rozbrykanych kotów w liczbie 3 wpadł w pędzie kotłując się na łóżko...to prawie jak opis nocy świeżoupieczonej matki noworodka...mam dość, nie da się mieszkać na 20 m2 z 3 kotami...w każdym razie ja nie daję rady,nie jestem taka hiroską...chce się wyspać, tak po prostu. Normalnie położyć wieczorem i spać te 6 -7 godzin w jednym ciągu.
W dodatku mała mimo tabletek ma namiastki rui-łazi i pomiaukuje, grucha-tylko tyłka nie wypina. Jestem bliska jej zamordowania.

berni

Post » Sob kwi 21, 2012 13:22 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Biedna berni...masz używanie z tymi draniami :wink:

A Lalka ma ogłoszenia? Może by ją pchnąć do domu, co? Zdjęcia ładne ma :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie kwi 22, 2012 10:35 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Lalka nie ma ogłoszeń-dziś nad nimi przysiądę, bo wreszcie mam te jej ładniejsze zdjęcia. Tylko tekst do ogłoszeń -no z tym jest kicha :roll: moje ogłoszenia raczej już nie przemawiają do ludzi. Kto weźmie taką koteczkę skoro mega przyjacielskich Zygzaka i Zazulki jakoś nikt nie chce....a Lala wymaga cierpliwości, podejścia odpowiedniego, czasu...czarno jakoś to widzę :( .

berni

Post » Nie kwi 22, 2012 10:57 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

oczywiście noc standard...

za to teraz aniołki- jakby ich nie było...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

berni

Post » Nie kwi 22, 2012 17:59 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

korzystaj ze to weekend i spij z nimi :wink:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pon kwi 23, 2012 7:20 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

berni pisze: Kto weźmie taką koteczkę skoro mega przyjacielskich Zygzaka i Zazulki jakoś nikt nie chce....a Lala wymaga cierpliwości, podejścia odpowiedniego, czasu...czarno jakoś to widzę :( .

Ale Lala jest śliczna i będzie szukać domku sama - idywidualnie. To są plusy.
Zygzaka i Zazulkę na razie ogłaszałaś tylko w parze a to zawsze utrudnia adopcję dorosłych kotów. Choć oczywiście rozumiem, że czasem warto poczekać, by koty trafiły do domu razem :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon kwi 23, 2012 10:51 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Strasznie śmieszny ma Lalka ten makijaż oczny…
Współczuję Ci Berni tych nieprzespanych nocy, naprawdę.
Gdyby nie opory Cesarzowej, od razu chętnie brałabym małą…:)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro kwi 25, 2012 6:22 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Mała się na mnie obraziła- nie przychodzi się głaskać. Niestety zdesperowana tym ciągłym niespaniem złapałam małą i dalam do łazienki...efekt-małej nawet pogruchiwania rujkowe przeszły, duecikowi ani w głowie były gonitwy i spały jak aniołki aż do budzika, ja wkońcu wyspana...ale za to mała nie może mi wybaczyć tej łapanki i zamknięcia w łazience.

A dzis jeszcze muszę ją złapać bo jedziemy do wetki na 2 szczepienie.

Z innych spraw...dowiedziałam się o 4 kotach do pilnych sterylek..3 kotki i 1 kocurek. Kocurek pd Państwa z Bystrej-jak ktoś pamięta historię Maćka i Bystrzaka, to właśnie stamtąd...pojawił się nowy i bije i odgania resztę. Hormonki w nim buzują bo to młodzik.
A 3 kotki u aani- jedną ma u siebie, dwie dokarmia. W Bielsku jeszcze nie ruszyły darmowe sterylki i jest mega klops :( :( i nie mam pomysłu co z tym zrobić, tym bardziej że jeszcze przedemną sterylka Lalki, czyli kolejne koszty :(

berni

Post » Sob maja 12, 2012 8:58 Re: Bielskie B.-Zygzak&Zazulka szukają domu.Czesia i Mgiełka

Ktoś szuka dwupaku kociego do adopcji : viewtopic.php?f=13&t=141967&p=8862575#p8862575
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

[poprzednia][następna]