Nam też Duże podają Milbemax.
Mała ładna jesteś i dzielna, ja to bym z takiego stołu nawiał.
Haker
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Aluś mój pierwszy kot, Suri, był bardzo chorowity i wybredny. Mokrej wcale nie jadła. Jedyną karmą jaka się u niej sprawdziła to RC Exigent (różowa). Ona jest dla wybrednych kotów i zapach ma na prawdę przyciągający. Nie wiem jaki Ty masz stosunek do karm RC ale możesz spróbować.
Suri też miała struwity w moczu. Ale jej nie wyciskali choć mieli taki zamiar. Ale najpierw zrobili usg czy w ogóle mocz jest w pęcherzu bo po co kot ma cierpieć bez potrzeby. A że nie było to wróciłam do domu, wyparzyłam kuwetę i Suri id razu siku zrobiła. Pobrałam w strzykawkę i poleciałam do lecznicy. Dostała najpierw RC Urinary HD, a potem jadła zwykłe Urinary. jej pomogło w miarę szybko. Więcej doświadczeń w tym temacie nie mam. Niestety Suri zmarła na nerki![]()
![]()
Nie udało mi się jej uratować.
Miłego weekendu życzę Aluś. I powodzenia z kotkami.
Haker1 pisze:A tutaj odchudzają, trzeba uciekać![]()
Haker
Nelly pisze:Haker1 pisze:A tutaj odchudzają, trzeba uciekać![]()
Haker
Hakerku, mnie nie odchudzają - wręcz przeciwnie- więc spokojnie, nie ma strachu.
A co do nawiania ze stołu, to wiesz, nie takie proste.... gdy ci nóżki odmawiają ze strachu współpracy.
Xiana
tosiula pisze:Ale zawsze można wdrapać się na Dużą i schować u niej![]()
Pysia
Danusia pisze:Witam się słonecznie
bozena640 pisze:Witamy sobotnie![]()
![]()
![]()
Tak sobie pomyślałam że może dobrze by było zapytać hodowczynię do jakiego weta chodzi
tosiula pisze:A kotka nie dostanie rui?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 101 gości