Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Wiem o małych kotkach, Monia K. mi mówiła.
Ogłoszenia głównie na trojmiasto.pl - koniecznie wyróżnione - koło 6zł kosztuje, jak chcesz to zasponsoruję - wyślę sms jak będziesz robić ogłoszenia i na pw podam Ci kod.
Na tablica.pl, na allegro nie można, bo nie można sprzedawać zwierząt poza hodowlami nawet za 1zł, a jak się wpisze 0zł to allegro nie przyjmuje takiej opcji.
Wstawimy też oczywiscie na pkdt.pl
pdbz pisze:...Myślę,że mozna byłoby w lecznicach poumieszczać ogłoszenia i sklepach ZOO.
Jeszcze można utworzyć wydarzenie na Facebooku.
KaleidoStar pisze:Obawiam się, że raczej przy innych okazjach Monia nie ma czasu na focenie, tylko ratuje co się da przed stluczeniem/wylaniem/podarciem/zrzuceniem ;]
KaleidoStar pisze:Obawiam się, że raczej przy innych okazjach Monia nie ma czasu na focenie
mpacz78 pisze:Hania po sterylce ok, Hania i Alva od dłuższego czasu sie bardzo przyjaźnią, chodzą razem boczek w boczek, splatając się ogonkami, mruczą do siebe, niesamowite!
A dziś jak Hania była nie w formie po zabiegu to Alva lizała ją po główce, rozczulające .
Kurcze cudnie by było jakby razem do adopcji poszły, może uda mi się coś zdziałać, będę namawiać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 596 gości