tak sie zastanawiam, czy bedzie lepiej jak ja ja bede luzem zostawiac na dzien w domu czy raczej je jeszcze izolowac, dopoki sie nie przekonaja do siebie? moze jak nie bede izolowac, to szybciej to pojdzie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anja pisze:ara, sprawdz wieczorem i ocen czy malej grozi jakas agresja fizyczna czy tez ogranicza sie to do wymiany "uprzejmosci" na odleglosc. Jak malej nie grozi krawawy atak (bo niekrwawe zalaczam do niegroznych) to jasne, ze ja zostaw luzem. W oncu kiedys musza sie poznac, bo najgorsze to jest nieznane
.
Bedzie dobrzeHrupka mordowala wzrokiem wzrokiem malego Rysia przez 3 m-ce, a mimo to maly przezyl w swietnym zdrowiu psycho-fizycznym
.
Anja pisze:To wszystko jasne, one sie boja tego malego potwora, ktorego przynioslas![]()
![]()
, wiec maly potwor musi im pokazac ze nie jest taki straszny jak im sie wydaje
ara pisze:Anja pisze:To wszystko jasne, one sie boja tego malego potwora, ktorego przynioslas![]()
![]()
, wiec maly potwor musi im pokazac ze nie jest taki straszny jak im sie wydaje
![]()
![]()
ja cos czuje ze ten potwor to im jeszcze niezle za skore zajdzie
i pokaze kto rzadzi tym calym domodtwem. juz widac ze maly gadajacy tyranek z niej rosnie
Aniutella pisze:Lubię obserwować kocią głupawkę![]()
Fajnie masz z malutką - też mi się marzy trzeci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 714 gości