Moderator: Moderatorzy
magyrato pisze:a, o guzy... rzadko, ale widywalam. samce pojedyncze przypadki. tego nie widzialam, ale wiem ze sie zdarzaja takze u zwiwrzat mlodych, niedojrzalych - podobnie zreszta jak u ludzkich dzieci...
magyrato pisze:Oliwia, jakie 4 tyg? jak masz suke z normalnym cyklem to pierwszy tydzien nie dopuszcza, tylko nie chodzilam w miejsca b. uczeszczane ale i tak by zaden nie podszedldni plodne sa pi razy drzwi 9-11 czyli z zapasem 7-15 i wtedy suka jest chetna i na smyczy; jak sie sama w polowie trzeciego tygodnia zaczyna psu odgryzac to znaczy ze po imprezie jest, ja wtedy suki dokladnie mylam, jeszcze pare dni staralam sie unikac wiekszych zgromadzen i byl spokoj... oczywiscie, bywaja nietypowe cykle, ale po cos wlasciciel ma oczy w glowie
![]()
magyrato pisze:Moje sie nie daja napastowac, wrecz pilnuja sie nawzajem, zreszta jak widze psy z daleka to omijam a jak jakis podejdzie to bezlitosnie gonie, poza tym puszczam suke dopiero jak zaczyna myslec i kontaktowac a w bardziej uczeszczanych miejscach jednak biore na smycz. Moze lacznie 5 cieczek to nie jest jakies mega doswiadczenie
ale nie mialam wiekszych problemow tego typu co opisujesz z wyjatkiem jednego upierdliwego pikusia ktory zreszta i tak nie za wiele by osiagnal ze wzgledu na gabaryty. Zadne psie wesele sie za mna nie ciagnelo jakos, nikt sie nie gryzl... demonizujesz troche sprawe, mam wrazenie
magyrato pisze:demonizujesz troche sprawe, mam wrazenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość