Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_ogonek_ pisze:Proponuje oglaszac czarnulka Negro tak:
(przepraszam za brak polskich znakow w opisie, mam niedogodne warunki pracy, poprawie to w domu)
TYTUL: Negro czarnulek - sliczny kocurek szuka czlowieka!!!
Na imie mi Negro i jestem niewiele ponad rocznym kocurkiem. Musze znalezc nowy dom i wlasnego czlowieka!
Nie mam zamiaru przynosic komukolwiek pecha, ani byc jakims magicznym kotem, ja chce byc tylko kochany.
Moja jedyna magiczna cecha sa przepiekne, duze i moze lekko hipnotyzujace oczy, ktore na blyszczacym czarnym futerku przeslicznie sie odznaczaja.
I w zasadzie na temat mojego wygladu sie nie ma co wiecej rozpisywac, bo wlasciciel powinien mnie kochac za caloksztalt, a nie urode.
Tak wiec lubie ludzi - nie protestuje przeciwko ich dziwnym zwyczajom, jakimi jest branie na rece i zagladanie doslownie wszedzie. Poza tym LUDZIE WEDULUG MNIE POTRAFIA BYC FAJNI! Moga pocieszyc, przytulic i w ogole naprawde darze ich sympatia.
Jak dotad mieszkalem sobie na podworku przy domu milej osoby, ktora mnie karmila. Nie wiem co byloby jakbym zamieszkal w domu - na pewno potrzebowalbym czasu aby sie nauczyc kultury domowej.
Zostalem juz poddany zabiegowi kastracji w zasadzie nie pozostaje mi nic innego jak czekac na mojego czlowieka.
Napiszesz? Zadzwonisz?
(tutaj dane kontaktowe)
CZEKAM NA CIEBIE, CZARNULEK NEGRO.
Nadaje sie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3, MruczkiRządzą i 77 gości