anulka111 pisze:Milego wieczoru- ja tylko przelotem
Gdzie leciałaś?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:kalair pisze:A to nie z torebki Alu, tylko z tego pudełeczka! Ale to będzie takie samo pewnie! Smaczny, prawda?
A z pudełeczka to nie wiem, nie pamiętam? A tego w proszku nie lubisz? Moim zdaniem jest naprawdę fajny, tak po popicia sobie z kubeczka. Ale tylko ten z Winiar mi smakujeNie "gorący kubek" tylko taka większa torebka, na kilka razy.
kalair pisze:
Nelly pisze:kalair pisze:
Safcia wygląda jak brytekNawet oczy ma prawie całkiem okrągłe
![]()
Moje słodkie
Nelly pisze:vailet pisze:
Ale fajnePrzydałaby mi się taka filżanka z serii "stoliczku nakryj się". Przy tej ilości, którą wypijam
bulba pisze:Doberek Bożenko i Kretulki![]()
![]()
![]()
Miłego dnia i słoneczka Wam życzęU nas dzisiaj deszczyk.
goodfriend pisze:Witamy sięNelly pisze:kalair pisze:A to nie z torebki Alu, tylko z tego pudełeczka! Ale to będzie takie samo pewnie! Smaczny, prawda?
A z pudełeczka to nie wiem, nie pamiętam? A tego w proszku nie lubisz? Moim zdaniem jest naprawdę fajny, tak po popicia sobie z kubeczka. Ale tylko ten z Winiar mi smakujeNie "gorący kubek" tylko taka większa torebka, na kilka razy.
Z pudełeczka tak samo smaczny jak z torebki na kilka razy.. Też jestem jego maniaczkąA akurat nie mam... Ale mi smaku narobiłyście
tosiula pisze:Nelly pisze:kalair pisze:
Safcia wygląda jak brytekNawet oczy ma prawie całkiem okrągłe
![]()
Moje słodkie
To jest Safi?![]()
![]()
Ale się zmieniła, nie poznałam jej
![]()
![]()
![]()
zuzzik pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Safolek jest naprawdę śliczną kicią, taką dekoracyjną...ma przepiękne umaszczenie
to posągowa piękność![]()
![]()
kalair pisze:zuzzik pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Safolek jest naprawdę śliczną kicią, taką dekoracyjną...ma przepiękne umaszczenie
![]()
Z już lekką nadwagą jakby..![]()
![]()
Hej Zuzinko!
zuzzik pisze:kalair pisze:zuzzik pisze:kalair pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Z już lekką nadwagą jakby..![]()
![]()
Hej Zuzinko!
![]()
![]()
![]()
![]()
wydaje mi się, że jej akurat ta tusza nadaje urody
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, nfd, PanPawel i 224 gości