katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Szukować paczuszkę z filiżankami?
cos tam nazbieram
zostało po kilka z każdego kompletu![]()
![]()
Nie, dziękuję ... ja mam już wszystko po kilka sztuk z kilku kompletów ... no ..taki nowy trynd ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Szukować paczuszkę z filiżankami?
cos tam nazbieram
![]()
Nie, dziękuję ... ja mam już wszystko po kilka sztuk z kilku kompletów ... no ..taki nowy trynd ...
Kociama pisze:katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Szukować paczuszkę z filiżankami?
cos tam nazbieram
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:No to trochę też ciotki wina że późno wysłała, bo dopiero we środę ale fakt jakoś późno do Kropka dotarło, bo inni już wcześniej dostali.
A nich jeździ na zdrowie, byleby nie jadłWiesz ja tak specjalnie z tą kopertą żeby się nie mógł właśnie zapakować i odesłać do adresata
Cfana bestyja jestem, co?
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:No to trochę też ciotki wina że późno wysłała, bo dopiero we środę ale fakt jakoś późno do Kropka dotarło, bo inni już wcześniej dostali.
A nich jeździ na zdrowie, byleby nie jadłWiesz ja tak specjalnie z tą kopertą żeby się nie mógł właśnie zapakować i odesłać do adresata
no wiesz, jak mogłaś wysłać przesyłkę w za małej kopercie, no jak?
Gibutkowa pisze:Kurcze chyba zacznę wysyłać każdą rzecz osobno w najmniejszych kopertach![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Kurcze chyba zacznę wysyłać każdą rzecz osobno w najmniejszych kopertach![]()
A założysz się, że też znajdzie JAKIŚ sposób ...![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:Gibutkowa pisze:No to trochę też ciotki wina że późno wysłała, bo dopiero we środę ale fakt jakoś późno do Kropka dotarło, bo inni już wcześniej dostali.
no wiesz, jak mogłaś wysłać przesyłkę w za małej kopercie, no jak?
![]()
![]()
Miszczu jednak w pełni zasługuje na swoje imię ...
ZAPAKOWAŁ się ... Niestety bateria mi padła w aparacie i nie udało się zdjęcia zrobić kopercie z nadzieniem
... a byłoby jeszcze lepsze niż Głowonóżka ...
mar9 pisze:Kociama pisze:katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Szukować paczuszkę z filiżankami?
cos tam nazbieram
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:Kasiu zaglądam ,czytam i pytam z nadzieją albo raczej naiwnością?
Skoro Miszczuniowi urosła dopa i wisi torba pod brzuszkiem to chyba już tak nie skacze jak małpiszon co?
myślę że szkło ,porcelana ,zyrandole moga odsapnąć?
katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Kasiu zaglądam ,czytam i pytam z nadzieją albo raczej naiwnością?
Skoro Miszczuniowi urosła dopa i wisi torba pod brzuszkiem to chyba już tak nie skacze jak małpiszon co?
myślę że szkło ,porcelana ,zyrandole moga odsapnąć?
Iwonko ... z naiwnością pytasz ....NIESTETY ...
![]()
Doopa i torba pod brzuszkiem przeszkadzała (ale tylko troszkę
) przy pakowaniu się w kopertę bąbelkową od cioci Gibutkowej ... Dzisiaj Miszczu załatwił mi karnisz ...znaczy się wyrwał z jednej strony ze ściany ... Bo ja też w swojej naiwności sądziłam, że jak będzie wisiał na zasłonie, to tylko na dole się uwiesi i karnisz wytrzyma (tak Ziabolek się dyndał nieraz) ... Niestety Miszczu uprawiał biegi przełajowe po łóżku, które kończył skokiem na zasłonę na wysokości około 180 cm od podłogi ... I efektownie SE ZJEŻDŻAŁ po zasłonie na dół ...
![]()
Pomijam drobny szczegół, że taki rodzaj aktualnie posiadanej, przerobionej przez Miszczunia zasłonki to chyba się żakard nazywa ...
![]()
Dziura w ścianie taka, że żaden kołek już mi nie pasuje, wszystkie wypadają ... I nie mogę światła w sypialni zapalić, bo nie mam zasłony, żaluzje w stanie szczątkowym (to była praca zbiorowa - nie tylko Miszczunio) i sąsiedzi mi zaglądają przez okno .... aaaaaaaaaaa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości