Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 11:23 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:Szukować paczuszkę z filiżankami?
cos tam nazbieram
zostało po kilka z każdego kompletu :ryk: :ryk: :ryk:

Nie, dziękuję ... ja mam już wszystko po kilka sztuk z kilku kompletów ... no ..taki nowy trynd ... :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw mar 01, 2012 11:56 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Kociama pisze:
katarzyna1207 pisze:
cos tam nazbieram

Nie, dziękuję ... ja mam już wszystko po kilka sztuk z kilku kompletów ... no ..taki nowy trynd ... :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon kwi 16, 2012 17:58 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Jeeeeee ... (jakby powiedziała Amelka z jednego z moich bardziej ulubionych wątków na miau) ... Miszczu właśnie dostał "zajonca" ... wielkanocnego ... :mrgreen:
Niezawodna ciocia Gibutkowa nie zawiodła ... :1luvu: :1luvu: czego nie można powiedzieć o poczcie polskiej ... :evil:
Ciociu Edytko ... wytłumacz mu, że w tę kopertę to już się raczej nie zapakuje ... :ryk: :ryk: szanse miał zaraz po przyjeździe ze schronu ... teraz nawis brzuszny nijak nie pozwala ... a do goopka nie dociera że się nie da ...jeździ z tą kopertą po całym mieszkaniu :roll:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon kwi 16, 2012 18:16 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

No to trochę też ciotki wina że późno wysłała, bo dopiero we środę ale fakt jakoś późno do Kropka dotarło, bo inni już wcześniej dostali.
A nich jeździ na zdrowie, byleby nie jadł ;) Wiesz ja tak specjalnie z tą kopertą żeby się nie mógł właśnie zapakować i odesłać do adresata :twisted: Cfana bestyja jestem, co? ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 16, 2012 20:57 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Gibutkowa pisze:No to trochę też ciotki wina że późno wysłała, bo dopiero we środę ale fakt jakoś późno do Kropka dotarło, bo inni już wcześniej dostali.
A nich jeździ na zdrowie, byleby nie jadł ;) Wiesz ja tak specjalnie z tą kopertą żeby się nie mógł właśnie zapakować i odesłać do adresata :twisted: Cfana bestyja jestem, co? ;)

no wiesz, jak mogłaś wysłać przesyłkę w za małej kopercie, no jak? 8O
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon kwi 16, 2012 22:56 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

mar9 pisze:
Gibutkowa pisze:No to trochę też ciotki wina że późno wysłała, bo dopiero we środę ale fakt jakoś późno do Kropka dotarło, bo inni już wcześniej dostali.

:twisted: :twisted: :twisted: Miszczu jednak w pełni zasługuje na swoje imię ... :mrgreen: ZAPAKOWAŁ się ... Niestety bateria mi padła w aparacie i nie udało się zdjęcia zrobić kopercie z nadzieniem :mrgreen: ... a byłoby jeszcze lepsze niż Głowonóżka ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon kwi 16, 2012 22:59 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Kurcze chyba zacznę wysyłać każdą rzecz osobno w najmniejszych kopertach :P :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto kwi 17, 2012 10:10 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Gibutkowa pisze:Kurcze chyba zacznę wysyłać każdą rzecz osobno w najmniejszych kopertach :P :lol:

A założysz się, że też znajdzie JAKIŚ sposób ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto kwi 17, 2012 11:47 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Kurcze chyba zacznę wysyłać każdą rzecz osobno w najmniejszych kopertach :P :lol:

A założysz się, że też znajdzie JAKIŚ sposób ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nie-e :P

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto kwi 17, 2012 20:54 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

:twisted: :twisted: :twisted: Miszczu jednak w pełni zasługuje na swoje imię ... :mrgreen: ZAPAKOWAŁ się ... Niestety bateria mi padła w aparacie i nie udało się zdjęcia zrobić kopercie z nadzieniem :mrgreen: ... a byłoby jeszcze lepsze niż Głowonóżka ...

niemożliwe 8O ... chociaż z drugiej strony, jak miszcz to miszcz :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro kwi 18, 2012 20:46 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

mar9 pisze:
Kociama pisze:
katarzyna1207 pisze:
cos tam nazbieram

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

nie wiem czemu mi ten wątek wypadł z zakładek :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro kwi 18, 2012 20:51 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Kasiu zaglądam ,czytam i pytam z nadzieją albo raczej naiwnością?
Skoro Miszczuniowi urosła dopa i wisi torba pod brzuszkiem to chyba już tak nie skacze jak małpiszon co?
myślę że szkło ,porcelana ,zyrandole moga odsapnąć? :)

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro kwi 18, 2012 21:31 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Kociara pamiętaj że piszesz o Miszczuniu ;) Wiszącym_Na_Suszarce :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro kwi 18, 2012 23:02 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Kociama pisze:Kasiu zaglądam ,czytam i pytam z nadzieją albo raczej naiwnością?
Skoro Miszczuniowi urosła dopa i wisi torba pod brzuszkiem to chyba już tak nie skacze jak małpiszon co?

Iwonko ... z naiwnością pytasz .... :mrgreen: NIESTETY ... :twisted: :twisted: Doopa i torba pod brzuszkiem przeszkadzała (ale tylko troszkę :twisted: ) przy pakowaniu się w kopertę bąbelkową od cioci Gibutkowej ... Dzisiaj Miszczu załatwił mi karnisz ...znaczy się wyrwał z jednej strony ze ściany ... Bo ja też w swojej naiwności sądziłam, że jak będzie wisiał na zasłonie, to tylko na dole się uwiesi i karnisz wytrzyma (tak Ziabolek się dyndał nieraz) ... Niestety Miszczu uprawiał biegi przełajowe po łóżku, które kończył skokiem na zasłonę na wysokości około 180 cm od podłogi ... I efektownie SE ZJEŻDŻAŁ po zasłonie na dół ... :evil: :evil: Pomijam drobny szczegół, że taki rodzaj aktualnie posiadanej, przerobionej przez Miszczunia zasłonki to chyba się żakard nazywa ... :mrgreen:
Dziura w ścianie taka, że żaden kołek już mi nie pasuje, wszystkie wypadają ... I nie mogę światła w sypialni zapalić, bo nie mam zasłony, żaluzje w stanie szczątkowym (to była praca zbiorowa - nie tylko Miszczunio) i sąsiedzi mi zaglądają przez okno .... aaaaaaaaaaa :crying: :crying:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw kwi 19, 2012 8:25 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:Kasiu zaglądam ,czytam i pytam z nadzieją albo raczej naiwnością?

Iwonko ... z naiwnością pytasz .... :mrgreen: NIESTETY ... :twisted: :twisted: Doopa i torba pod brzuszkiem przeszkadzała (ale tylko troszkę :twisted: ) przy pakowaniu się w kopertę bąbelkową od cioci Gibutkowej ... Dzisiaj Miszczu załatwił mi karnisz ...znaczy się wyrwał z jednej strony ze ściany ... Bo ja też w swojej naiwności sądziłam, że jak będzie wisiał na zasłonie, to tylko na dole się uwiesi i karnisz wytrzyma (tak Ziabolek się dyndał nieraz) ... Niestety Miszczu uprawiał biegi przełajowe po łóżku, które kończył skokiem na zasłonę na wysokości około 180 cm od podłogi ... I efektownie SE ZJEŻDŻAŁ po zasłonie na dół ... :evil: :evil: Pomijam drobny szczegół, że taki rodzaj aktualnie posiadanej, przerobionej przez Miszczunia zasłonki to chyba się żakard nazywa ... :mrgreen:
Dziura w ścianie taka, że żaden kołek już mi nie pasuje, wszystkie wypadają ... I nie mogę światła w sypialni zapalić, bo nie mam zasłony, żaluzje w stanie szczątkowym (to była praca zbiorowa - nie tylko Miszczunio) i sąsiedzi mi zaglądają przez okno .... aaaaaaaaaaa :crying: :crying:

to już chyba nie żakard tylko tzw firany-makarony 8O :wink:
a sypialnię niech Ci teraz oświetlają koty... oczami, ze szczególnym uwzględnieniem miszczunia :wink:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]