Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mamrot pisze:potwierdzam, że klatka Monki jest uszkodzona, niestety chyba nie nadaje sie do łapania... spierniczyła mi kotka dziś...
Mamrot pisze:potwierdzam, że klatka Monki jest uszkodzona, niestety chyba nie nadaje sie do łapania... spierniczyła mi kotka dziś...
echtom pisze:Pewnie mój Bandzior zepsuł
Mamrot pisze:Mamrot pisze:potwierdzam, że klatka Monki jest uszkodzona, niestety chyba nie nadaje sie do łapania... spierniczyła mi kotka dziś...
aaaaaaaaaaaa!!!!!!! odszczkuje!!! klateczka może niedomaga ale własnie się ciężarna zlapała... nienawidzę sterylek aborcyjnych... ale...taki los i konieczność. klatka napewno do przeserwisowania, rano wlazła mloda lekka kocia i się cofnęla swobodnie przez niby zatrzaśniete drzwiczki, natomiast nie byłam przy złapaniu się ciężarnej,może nie napierala wcale na wyjście. w każdym razie z klopotami ale zaliczona ta pilna, w tym punkcie zostały jeszcze 2 dziewczyny... proceduję
XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-ZAGIN-L-KOT-W0QQAdIdZ371960201
KOT ZOSTAŁ NAM SKRADZIONY I PORZUCONY W GDYNI DĄBROWIE 14.05.2012r. KOCUREK JEST BIAŁY W CZARNE ŁATY I REAGUJE NA IMIĘ BORYS, JEST BARDZO UFNY WOBEC LUDZI I ZWIERZĄT. NA KOTKA CZEKA DZIEWCZYNKA I BARDZO ZA NIM TĘSKNI.
WSZELKIE INFORMACJE PROSZĘ KIEROWAĆ NA nr TEL :
609 503 913
723 974 782
maria_kania pisze:i zapraszam
viewtopic.php?f=20&t=141137
p.s.
kończa mi sie fanty....
szukajcie proszę gdzie tylko można...
seja pisze:maria_kania pisze:i zapraszam
p.s.
kończa mi sie fanty....
Mam trochę fantów...trochę to mało powiedziane.
Nie mam tylko kiedy ich podrzucić.
W ten piątek będę w trójmieście... w godzinach późnych... bo najwcześniej po 14.00
XAgaX pisze:seja pisze:maria_kania pisze:i zapraszam
p.s.
kończa mi sie fanty....
Mam trochę fantów...trochę to mało powiedziane.
Nie mam tylko kiedy ich podrzucić.
W ten piątek będę w trójmieście... w godzinach późnych... bo najwcześniej po 14.00
ja też będę trochę miała - przeprowadzam się i postaram się jak najwięcej wypchnąć z mieszkania. Wysłałabym pocztą, jak przyjdzie co do czego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Luiza411 i 58 gości