A teraz Duża nam zamówiła dobre jedzonko. Dostaniemy takie puszki feline porta 21. Mówię wam pychotka.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Killatha pisze:Nie wiedzialem, że to zajączek przynosiDuża mówiła o tym panu "kurier".
A teraz Duża nam zamówiła dobre jedzonko. Dostaniemy takie puszki feline porta 21. Mówię wam pychotka.
Killatha pisze:Hmmm, no nie widziałem.
A tak swoją łapką to koty wody nie lubią, powtarzam NIE LUBIĄ. Czy ktoś mógłby to wyjaśnić gremlinom?
A jak już muszą się same kąpać to przynajmniej mogłyby mi nie robić prysznica.
Dzisiaj Duża przyniosła dużą szklaną misę żeby "zachęcić koty do picia". No własnie, to ma być woda do picia, a nie do kąpieli gremlinów. Skaranie boskie z tymi maluchamiKiedy one w końcu dorosną? Przecież mają już 2 lata! A Kacper nie lepszy. Stary koń, a zachowuje sie jak mały kociak.
Killatha pisze:Duża zagroziła, że przerobi nas na sfinksy, to takie łyse koty. Ja nie chcę!Ja łysy już byłem
i wcale mi z tym nie było dobrze. Ale Duża uparła się, że będzie sprzątać i co trochę wymiata nasze kłaki, nawet w komputerze były. A co to nasza wina? niech ten komputer nam kłaków nie zabiera to Duża nie będzie go musiała odkłaczać. O!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości