Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
astygmatyzm...MB&Ofelia pisze:O, widzę że do Kotkinsa to muszę się zgłosić na badanie wzroku (pod warunkiem, że coś wymysli na podwójne widzenie - nie, nie po pifffku, tylko na trzeźwo).
kotkins pisze:MB- do doktora! Bo podwójne widzenie może mieć sporo niefajnych przyczyn.Więc DO DOKTORA!!!!
KotkaWodna pisze:Yyyy...
..Ezzme... ale ja na tym zdjęciu mam 20 lat... ja już tak nie wyglądam![]()
to było 16 wiosen temu!
Aniada pisze:Na pocztę. Nigdzie dalej. Przeca pracuję.
Właśnie skończyłam tworzenie O.S.T.A.T.N.I.E.G.O testu dla niedobitków z klasy IV. Jak mi dzieciaczki tego nie zaliczą, to poznają mnie od mojej najgorszej strony.Pytania są z tych w rodzaju:
Grudziński był:
a) malarzem
b) pisarzem
c) kucharzem
Aby się - nie daj buk - maturzyści nie przepracowali.![]()
![]()
A co do Czesławka - no budzi kocina respekt. Ostatnio pan z gazowni bał się wejść i dopytywał, czy kotecek aby w dobrym humorze i po śniadanku. A Czeniutek jest przecież chodzącą łagodnością. Pieszczotulkiem Dużej. Cukiereczkiem i okruszkiem malusieńkim.
MB&Ofelia pisze:kotkins pisze:MB- do doktora! Bo podwójne widzenie może mieć sporo niefajnych przyczyn.Więc DO DOKTORA!!!!
Do okulisty to chodzę dosyć często - jak na moje chodzenie po lekarzach. Ostatnio kazała mi kobita zbadać tarczycę. Może się niedługo zmobilizuję i pójdę, ale coś w tą tarczycę wątpię - innych objawów brak.
Rozpoczynamy na całego sezon na muchy. Ofelia w sobotę jedną pożarła, przytargałam z balkonu razem z praniem (kota na balkon nie ma wstępu, bo siatka jeszcze nie wisi). Smaczna była muszka, smaczna...
A tak na marginesie - gdzie Aniada? I gdzie wpis na blogu? Gdzie kolejne przygody Mirmiłków?
ezzme pisze:KotkaWodna pisze:Yyyy...
..Ezzme... ale ja na tym zdjęciu mam 20 lat... ja już tak nie wyglądam![]()
to było 16 wiosen temu!
ja rozumiem, ale chodzi mi o ogólne wrażenie
czuję się niezrozumiana
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Kankan, Marmotka i 11 gości