Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:O rety, tęgoryjec w Bisimam nadzieję, że to paskudztwo szybko teraz uda się zwalczyć. No i - że wyniki badań będą coraz ładniejsze
Anna61 pisze:Musisz bardzo uważać z tym odrobaczaniem, aby nie uszkodzić jeszcze bardziej nerek.
ryśka pisze:mb, może ja dla Kasi przygotuję krople Bacha? Jabłoń płonka działa dobrze w przypadku autoagresji, działa oczyszczająco, a w sumie te wszystkie "idiopatyczne" to nic innego, jak właśnie zwracanie się przeciwko sobie. Na pewno nie zaszkodzi, a może Kasia poczuje się lepiej?
mb pisze:Wydaje mi się także, że problemy zdrowotne Kasi wzmaga - a może nawet u ich podstaw leży - jej niechęć do pozostałych kotów, czyli Bisi i Kropci, a dawniej także Pumci.
ryśka pisze:mb, może ja dla Kasi przygotuję krople Bacha? Jabłoń płonka działa dobrze w przypadku autoagresji, działa oczyszczająco, a w sumie te wszystkie "idiopatyczne" to nic innego, jak właśnie zwracanie się przeciwko sobie. Na pewno nie zaszkodzi, a może Kasia poczuje się lepiej?
ryśka pisze:Myślę, że na pewno warto spróbować. A kropelki Kasiowe już w drodze, mam nadzieję, że jej będą służyły.
Anna61 pisze:Bisia się stresuje jak coś się dzieje nowego w domu i wtedy nie idzie do kuwetki.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 159 gości