alix76 pisze:Zapakować?
to poproszę gratis mieszkanie

a moja propozycja nadal aktualna, taki czarnulek - Negro idealnie pasuje

Jak mi coś o nim więcej napiszesz to nawet mu tekścik napiszę i wrzucę ogłoszenia na 10 stronek, ha!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Zapakować?
Aleba pisze:Podejrzewam, że on ma jakieś imię, ale jakoś nie dopytaliśmyWięc może być Negro
Większość tego, co o nim wiem, jest w cytacie, który zamieściłam nad zdjęciami.
Na pewno będzie wymagać trochę pracy, bo jednak to kot przydomowy. Musi się nauczyć życia w domu.
Ale nie powinno być trudne dogadanie się z nim, nie jest w ogóle agresywny, spokojnie dawał się brać na ręce, badać, trzymać do zdjęć. Przy obce w końcu osoby.
Był kastrowany w sobotę.
Ponieważ nie mieliśmy go gdzie umieścić, wrócił pod opiekę karmiciela, ale w każdej chwili można go zgarnąć ponownie, jeśli trafi się jakiś amator czarnych kotów. Także pomoc w ogłaszaniu bardzo potrzebna. Wielkie dzięki!
aczekaj pisze:
Nowy portal który pomoże ułatwi znajdowanie domów zwierzakom.
Dzięki temu portalowi będziesz mógł szybko i łatwo odnaleźć swojego przyszłego ulubieńca.
Strona http://adoptuje.ubf.pl jest ogólnopolską bazą zwierząt do zaadoptowania.
Aby dodać zwierzę do bazy należy opisać go w sposób wymieniony poniżej (zgłoszenia przyjmowane są na maila - adoptuje.tak@gmail.com) :
- Gatunek (pies, kot, żółw, papuga ...)
- Rasa (York, Kot Europejski, Czerwonolicy, Falista ...)
- Specjalne wymagania
- "Dla kogo ten pies"
- Miejsce przebywania zwierzęcia
- Numer telefonu oraz adres mailowy pod którym można uzyskać więcej informacji o adopcji.
- Do każdego zgłoszenia prosimy wysyłać (w miarę możliwości) zdjęcia w załączniku - nie większe niż 650 mb
Wchodźcie, reklamujcie, wbijajcie!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, erinn26 i 113 gości