WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 17, 2012 10:32 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

kurde, mimo moich próśb niekt nie wchodzi na FB nik nie podnosi wątku Wólkowych Drapcia i Fredzia obecnie!
co kurde ma być? czy ja tu sama zostałam? no szlag mnie trafia, pitu pitu i gówno jest robione.a niech to. w dupe

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Wto kwi 17, 2012 10:39 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

Fredek i Drapek jakie mają charaktery i jakiego domku szukają wychodzący czy mieszkanie w bloku też by im pasowało?

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Wto kwi 17, 2012 10:42 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

Mamrot, spokojnie... jeśli ktoś z FB miałby chęć na któregokolwiek kota z Wólki, to wie, gdzie się zgłosić. Natomiast nie cud jest potrzebny a więcej ogłoszeń dla chłopaków. Od samego podnoszenia do góry dom się nie znajdzie.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto kwi 17, 2012 10:50 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

Czarnulka21 pisze:Fredek i Drapek jakie mają charaktery i jakiego domku szukają wychodzący czy mieszkanie w bloku też by im pasowało?

absolutnie mieszkanie jest ok, nawet wychodzenie zabronione... to sadomowe turbomiziakowate pościelowe koty

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 10:52 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

issey32 pisze:Mamrot, spokojnie... jeśli ktoś z FB miałby chęć na któregokolwiek kota z Wólki, to wie, gdzie się zgłosić. Natomiast nie cud jest potrzebny a więcej ogłoszeń dla chłopaków. Od samego podnoszenia do góry dom się nie znajdzie.

ruch na FB na ich wątku jest potrzebny, podnoszenie wydarzenia daje mu zycie i jest widoczne. potrzeba działań niestandardowych, dzwonienia po znajomych itp itd. ogłoszenia na sieci są.

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 10:54 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

Czarnulka21 pisze:Fredek i Drapek jakie mają charaktery i jakiego domku szukają wychodzący czy mieszkanie w bloku też by im pasowało?

charaktery cudowne.

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 11:08 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

Mamrot pisze:http://www.agapeanimali.org/galeria.php?page=21&lang=pl

Duża wysłala mi taki link do kotulni, do której miałby ewentualnie trafic Fred po wcześniejszym pobycie tygodniowym u teściowej Dużej. ten tydzien to miałaby by byc taka mini kwarantanna. potem dostałm od Duzej smsa z info, że byc może zwolnia sie DT w Poznaniu i czekam na potwierdzenie. Nie mam nic przeciwko kotulni ale nie widze tam Fredzia, i nie chce go skazywać na to. jemu dom potrzebny a nie mini azyul, chocby najczystszty itp itd. jakosmi tonie podchodzi... Jeśli Duża nasza wyczai DT w Poznaniu to może Fred pojedzie do pradziwego domu który szybko go wyadoptuje do DS bo kot jest przedniej jakości i urody... Jeśli nie bedzie DT to do kotulni Freda nie posyłajmy... cały czas czekamy na cud... na dom który doceni ten cudowny komplet gotowych turbo miziaków...

Na chwilę obecną nic więcej nie mogę zaoferować :( Wszystkie DT zapchane, do siebie też nie mogę wziąć :( Niemniej są w tym tygodniu są dwa spotkania adopcyjne w sprawie kotków z DT, więc może coś się zwolni, ale nie obiecuję, że w ten weekend - kotek zazwyczaj idzie do domku dopiero na SA III, więc trochę czasu na proces adopcyjny trzeba. Jeżeli będzie DT na horyzoncie, to na okres przejściowy mogę wziąć Freda do Teściowej. Będę informować.

Z innych wieści:

Groszek ma się świetnie, jest wesoły, puchaty i wygląda jak sowa śnieżna, jak się jego wieeeeelka głowa pojawia rano przy łóżku :D Szaleje za zabawą z laserkiem, sznurkiem i Klakierem - galopują po domu jak dwa dzikie kucyki :wink: Śpi oczywiście z nami, a raczej na nas :roll: Mruczy jak traktor. Jest super :D W piątek przyjedzie do nas nasz weterynarz rodzinny i Groszek zostanie zaszczepiony.

Wczoraj byłam odwiedzić Milusia. Zaprzyjaźnił się z rezydentem Hesusem i śmiesznie razem wyglądają, bo Miluś jest baryłkowaty, a Hesus bardzo smukły i jak siedzą obok siebie, to wyglądają jak Flip i Flap. Monika pięknie Milusia wyczesała i jest tak urodziwy, że znajomi ją pytają, czy jest rasowy :mrgreen: Oczka już dużo mniej łzawią. Szaleje z myszkami i piłeczkami i żebrze jak Monika je obiad. Uwielbia mężczyzn 8O Śpi na podusi, na Monice :wink: W pon jedziemy na szczepienie i przy okazji zafundujemy mu badanie krwi :D

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Wto kwi 17, 2012 11:29 Re: WólkaZa- nowe foty Freda i Drapka-potrzebne dla nich DT/

mieszkanie w bloku jak najbardziej
jest jakaś konkretna osoba chętna?

mnie sie FB blokuje ostatnio -więc na FB nie pomoge

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto kwi 17, 2012 13:03 Re: WZ-foty Freda/Drapka str 85-pilnie dla 2 rudych miziaków

A w jakim wieku są oba kotki, czy są wykastrowane? I gdzie one obecnie przebywają. Ja ewentualnie mogłabym pomyśleć o DT bo taki prowadzę ale jak one się zachowują do innych kotów.

Ale znajomi szukają kotka właśnie rudego do mieszkania w bloku mają jamnika, który kocha kotki. Mieli już kotka ale niestety odszedł -miał Fip-a :(

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Wto kwi 17, 2012 13:09 Re: WZ-foty Freda/Drapka str 85-pilnie dla 2 rudych miziaków

Czarnulka21 pisze:A w jakim wieku są oba kotki, czy są wykastrowane? I gdzie one obecnie przebywają. Ja ewentualnie mogłabym pomyśleć o DT bo taki prowadzę ale jak one się zachowują do innych kotów.

Ale znajomi szukają kotka właśnie rudego do mieszkania w bloku mają jamnika, który kocha kotki. Mieli już kotka ale niestety odszedł -miał Fip-a :(

daj nr tel. na pw proszę

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 13:16 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

janna019 pisze:Melba już na swoim. Teraz trzeba trzymać kciuki żeby koty się dogadały, jakby lała się krem to Melba wraca ale Pani ma dużo zaparcia i bardzo jej na Melbie zależy. Powrót to będzie ostateczność gdyby koty się nawzajem zabijały.

jak tam Melba w DS?

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 13:17 Re: WZ-foty Freda/Drapka str 85-pilnie dla 2 rudych miziaków

kto pamięta czyim bratem jest Drapcio? ile l at liczy sobie?

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 13:29 Re: WZ-foty Freda/Drapka str 85-pilnie dla 2 rudych miziaków

Drapcio brat Mandarynki ok. 2 lat.

ewona1

Od: Śro sty 25, 2012 15:59

Post » Wto kwi 17, 2012 13:30 Re: WZ-foty Freda/Drapka str 85-pilnie dla 2 rudych miziaków

Czarnulka21 pisze:A w jakim wieku są oba kotki, czy są wykastrowane? I gdzie one obecnie przebywają. Ja ewentualnie mogłabym pomyśleć o DT bo taki prowadzę ale jak one się zachowują do innych kotów.

oba koty pochodzą z dużej grupy, sąbardzo łagodne do innych zwierząt, pies oczywiście nie powinien napierać na kontakt, oba kociulki samegamiziaste i do ludzi boskie.Fred jest kotem młodym koło 2,5 roczku, Drapcio też koło 2,5. Stanowią w tej chwili komplecik, ale jesłi dobry dom będzie chcial jednego to ich rozdzielimy
Ostatnio edytowano Wto kwi 17, 2012 13:33 przez Mamrot, łącznie edytowano 1 raz

Mamrot

Post » Wto kwi 17, 2012 13:32 Re: WZ-foty Freda/Drapka str 85-pilnie dla 2 rudych miziaków

Mamrot pisze:Drapcio starszy, dokładnie nie wiel ile ale może być 6.

Mamrot popraw to koniecznie -Drapek ma ok 2 lat, no najwyzej 2,5

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]