Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarnulka21 pisze:Fredek i Drapek jakie mają charaktery i jakiego domku szukają wychodzący czy mieszkanie w bloku też by im pasowało?
issey32 pisze:Mamrot, spokojnie... jeśli ktoś z FB miałby chęć na któregokolwiek kota z Wólki, to wie, gdzie się zgłosić. Natomiast nie cud jest potrzebny a więcej ogłoszeń dla chłopaków. Od samego podnoszenia do góry dom się nie znajdzie.
Czarnulka21 pisze:Fredek i Drapek jakie mają charaktery i jakiego domku szukają wychodzący czy mieszkanie w bloku też by im pasowało?
Mamrot pisze:http://www.agapeanimali.org/galeria.php?page=21&lang=pl
Duża wysłala mi taki link do kotulni, do której miałby ewentualnie trafic Fred po wcześniejszym pobycie tygodniowym u teściowej Dużej. ten tydzien to miałaby by byc taka mini kwarantanna. potem dostałm od Duzej smsa z info, że byc może zwolnia sie DT w Poznaniu i czekam na potwierdzenie. Nie mam nic przeciwko kotulni ale nie widze tam Fredzia, i nie chce go skazywać na to. jemu dom potrzebny a nie mini azyul, chocby najczystszty itp itd. jakosmi tonie podchodzi... Jeśli Duża nasza wyczai DT w Poznaniu to może Fred pojedzie do pradziwego domu który szybko go wyadoptuje do DS bo kot jest przedniej jakości i urody... Jeśli nie bedzie DT to do kotulni Freda nie posyłajmy... cały czas czekamy na cud... na dom który doceni ten cudowny komplet gotowych turbo miziaków...
Czarnulka21 pisze:A w jakim wieku są oba kotki, czy są wykastrowane? I gdzie one obecnie przebywają. Ja ewentualnie mogłabym pomyśleć o DT bo taki prowadzę ale jak one się zachowują do innych kotów.
Ale znajomi szukają kotka właśnie rudego do mieszkania w bloku mają jamnika, który kocha kotki. Mieli już kotka ale niestety odszedł -miał Fip-a
janna019 pisze:Melba już na swoim. Teraz trzeba trzymać kciuki żeby koty się dogadały, jakby lała się krem to Melba wraca ale Pani ma dużo zaparcia i bardzo jej na Melbie zależy. Powrót to będzie ostateczność gdyby koty się nawzajem zabijały.
Czarnulka21 pisze:A w jakim wieku są oba kotki, czy są wykastrowane? I gdzie one obecnie przebywają. Ja ewentualnie mogłabym pomyśleć o DT bo taki prowadzę ale jak one się zachowują do innych kotów.
Ale znajomi szukają kotka właśnie rudego do mieszkania w bloku mają jamnika, który kocha kotki. Mieli już kotka ale niestety odszedł -miał Fip-a
Mamrot pisze:Drapcio starszy, dokładnie nie wiel ile ale może być 6.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 119 gości