Moderator: Moderatorzy
jaga666 pisze:Nie dostaje kroplówekvetka twierdzi że skoro je i pije to nie ma takiej potrzeby
obecnie się pogorszyło-jestem osobą samotną i ciężko mi patrzeć jak pierwszy raz nie mógł wyjść z kuwety-ona uważa ze 18 lat to i tak dużo-jutro zmieniam veta,tylko żeby do rana dożył .Mieszkamy w Stalowej Woli na podkarpaciu.Zawsze zwierzęta cenię bardziej od ludzi bo tylko one kochają nas bezinteresonie
Na Maxa mówię syneczku i wcale się tego nie wstydzę-innej matki nie miał.trzymaj kciuki-może i tym razem się uda
jaga666 pisze:byłam u innej vetki-porobiłam badaniebędą wyniki nowe to napiszę-na razie mocznik 111.kreatynina 1,8-te są sprzed 3 miesięcy.Karmy nerkowej już nie dostaje-powikłania jelitowe po antybiotykach-aktualnie conwalescense,filet z kurczaka i wołowinka przemrożona.Nie ma siły,mało chodzi-a tak się darł przy pobieraniu krwi że mało nie zemdlałam
założę osobny wątek tylko będą nowe wyniki
dziękuję-trzymanie pomaga
Miodalik pisze:Zyraffa - gratuluje dokocenia.
Mysle, ze to najlepsze co moglas zrobic aby uczcic pamiec Koty - dalas dom innemu potrzebujacemu kotuto lepsze niz plakanie, rozpamietywanie wlasnego smutku itp, mysle ze Kota jest z Ciebie dumna - dobrze Cie wychowala
![]()
Ona przeciez i tak zawsze bedzie dla Ciebie kims wyjatkowym - bez wzgledu na ilosc zwierzakow, ktore pokochasz.
Jaga 666 - Max ma niezle wyniki nerkowe, problem jego zlego samopoczucia lezy gdzie indziej... Zdaniem wiekszosci opiekunow takich kotow wcale nie ma potrzeby zeby jadl specjalistyczna nerkowa karme. Poczytaj prosze watek dla nerkowcow
jaga666 pisze:Dzięki dziewczynytrzeba było widzieć dziury jakie ma Max po pobieraniu krwi u nowej vetki-dzisiaj ubrałam mu szelki za blok żeby pospacerował-wszedł sam na 2 piętro-może damy radę.
Na pewno Kota zostanie w Twoim sercu i pamięci.
ale to dobrze-także mało piszę na wątkach-trzymajcie kciuki
jaga666 pisze:jak się okazało Max był wcześniej nerkowyudało się wyleczyć vetce
jaga666 pisze:Wcześniej miał podwyższony mocznika teraz norma,kreatynina 1,8
wyniki robione w Laboklinie-to już zupełnie nie wiem o co chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Olivka1212 i 7 gości