Cookie1706 pisze:bo później jestem nieosiągalna z powodu weselicha w rodzinie.
Ech znowu powód do picia , śpiewania tanców i jedzenia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:bo później jestem nieosiągalna z powodu weselicha w rodzinie.
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:bo później jestem nieosiągalna z powodu weselicha w rodzinie.
Ech znowu powód do picia , śpiewania tanców i jedzenia![]()
Cookie1706 pisze:Pomoże ktoś i weźmie ta środę nieszczęsną...
Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:bo później jestem nieosiągalna z powodu weselicha w rodzinie.
Noooi to jeszcze najbliższa rodzina a ja starszą jestem
![]()
Ewa niestety się ze mną nie zamieni, bo wyjeżdża![]()
Pomoże ktoś i weźmie ta środę nieszczęsną...
balbina38 pisze:na zdrowej OK.
U Lundka w boksie jeden wielki kipisz.Puściłam go na kociarnie, doprowadziłam boks do użytku,ale co z tego.Jak go tylko włożyłam do boksu to wlazł do kuwety i wysypał połowę żwirku,potem suchą karmę.On ma już naprawdę dość.
Łatek super miziak. Nowa kotka Lusi ma bardzo brudne uszy,trzeba jej czyścić.Na karku ma też kleszcza,ja nie umiem wyciągnąć,więc jak któraś z was potrafi to zróbcie jej to.Pod brudką też ma jakąś grudkę.Nie obejrzałam już dokładnie bo po czyszczeniu uszu była już bardzo zniecierpliwiona.
Kalinka wymiotowała robalami.Biance przebrałam kubraczek bo w tamtym urwało się wiązadełko i jedną łapkę miała wyciągniętą. Bianka patrzy takim wzrokiem jak kiedyś Nelcia.Bardzo się dzisiaj wtulała i garnęła do głaskania.
balbina38 pisze:W KCH są dwie rozpoczęte tubki Oridermylu. Ja jej dzisiaj zakropiłam. Jest też w saszetce leków Klaudynki płyn do czyszczenia uszu.
The Szops pisze:Goście wyjechani/
możemy wracac do spraw kocich.
Dyżur jutro rano i w czwartek rano proszę.
Dzisiaj idziemy polowac na ciężarną Balbinę, czy jest jeszcze wolny boks?
CatAngel pisze:Cookie1706 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:bo później jestem nieosiągalna z powodu weselicha w rodzinie.
Noooi to jeszcze najbliższa rodzina a ja starszą jestem
![]()
Ewa niestety się ze mną nie zamieni, bo wyjeżdża![]()
Pomoże ktoś i weźmie ta środę nieszczęsną...
Prosze mnie wpisaći tak bede w Chatce u Łatka i Lundka
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 204 gości