Sosnowiec Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 15, 2012 19:45 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 16.04.-22.04.2012 r.
16.04. pon. rano Beatka wie. Teresa
17.04. wt. rano brak wie. Ewa
18.04. śr. rano Beatka wie Cookie
19.04. czw.rano brak wie. Mara
20.04. piat rano brak wie. Teresa
21.04. sob. brak wie. brak
22.04. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie kwi 15, 2012 19:54 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Czyli jednym słowem w przyszłym tygodniu na wolność wraca Lundek i Kalinka? czyli będą dwa boksy wolne.
Ja w sobotę lub w niedzielę zawożę Kalę i Biankę do domku - mam nadzieję, że ich brzuszki po sterylkach już będą wygojone.
W przyszłym tygodniu trzeba by wysterylizować Iśką, i ciachnąć Lolka i Pysiola.
Właśnie rozmawiam z domkami zainteresowanymi adopcją Iśki i Pysiolka więc proszę o kciuki mam nadzieję, że teraz Pysiolek znajdzie domek :wink:
W poniedziałek jadę z Klaudynka na zastrzyk i zobaczymy co dalej - jeśli Pani Doktor przedłuży leczenie to trezba będzie znów myśleć o transporcie kociaka do lecznicy, przywiozę też Pantera dam go od razu na zdrową część.
Może ktoś da radę zrobić zdjęcia maluszkom :wink: - jeszcze przed wyjazdem w środę chciałabym zrobić im ogłoszenia.
I na kociarni jest nowa kotka ale tu już chyba Gosia coś napisze - nie wiem czy czekamy aż Gosiu zrobisz dla niej ogłoszenia jako dla zaginionej kotki czy olewamy to i zostaje u nas i szukamy jej domku?

No ogłoszenia kociaków naszych dzięki Gosi zaatakowały dużą ilość portali, Gosia dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: Właśnie osoby zainteresowane adopcją Iśki i Pysiola to dzięki tym ogłoszeniom :lol:

terenia1

Post » Nie kwi 15, 2012 20:08 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Bazarek - ksiązki czytadła i płaczadła :lol: viewtopic.php?f=20&t=141102
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie kwi 15, 2012 20:17 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

terenia1 pisze:Czyli jednym słowem w przyszłym tygodniu na wolność wraca Kalinka
Przypomnijcie mi bo nie pamiętam - to miejsce gdzie wraca Kalinka to bezpieczne - bo to myziak jest i fajna przymilna kicia - może szukać jej domku - wiem że zapchani jesteśmy dorosłymi a zaraz maluchu będą, ale o dobro kota chodzi mi :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 15, 2012 20:41 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Kalinka myziak i przymilna :?: Przecież to dzika dzicz 8O Kalinka wraca na działki na Kalinową, do nas trafiła tylko na sterylkę.
Kalinka siedzi wystraszona w boksie po lewej na górze.
Przymilna to jest Klaudynka - mała bura w skarpetkach, przeziębiona, środkowy boks po prawej. Jej nie puszczamy tylko szukamy domu.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Nie kwi 15, 2012 20:59 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Zabrałam 3 maluchy do siebie,zabralam tez kontenerek,duza kuwete ktora była na zdrowej-bo ja niemam wiecej i kocyk z szafy

Dzikiej kotce podałam tabletke w odrobinie jedzenia ale nie zjadła przy mnie zostawilam kartke na stole-w karcie nie zaznaczyłam

boks uprzątłam ale nie umyłam-niestety juz sie spieszylam bo dzieci musialam odebrac
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie kwi 15, 2012 21:13 Forum

To mnie sie myla te Wisienki Kalinki Klaudynki i inne. Chodzilo mi o ta kicie z koszyka z boksow co ja dalam dzisiaj na zdrowa :oops:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 15, 2012 21:18 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Wiśnia zostaje do adopcji - zresztą ona nie ma gdzie wrócić, została wykradziona od faceta, który ma wyrok za zabicie psa, a który zgarnia różne koty i się nad nimi pastwi :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie kwi 15, 2012 21:35 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

MartynaP pisze:Zabrałam 3 maluchy do siebie,zabralam tez kontenerek,duza kuwete ktora była na zdrowej-bo ja niemam wiecej i kocyk z szafy

Martynka :1luvu: dzięki wielkie maluszki u Ciebie będą miały o niebo lepsze warunki niż w Kociej Chatce - gdyby coś trzeba dla nich to pisz :!:

terenia1

Post » Nie kwi 15, 2012 21:39 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

terenia1 pisze:
MartynaP pisze:Zabrałam 3 maluchy do siebie,zabralam tez kontenerek,duza kuwete ktora była na zdrowej-bo ja niemam wiecej i kocyk z szafy

Martynka :1luvu: dzięki wielkie maluszki u Ciebie będą miały o niebo lepsze warunki niż w Kociej Chatce - gdyby coś trzeba dla nich to pisz :!:

no napewno jedzenie bo w chatce nie było raczej. A swoją drogą to musimy się zaopatrzyć w jakieś startowe dla maluszków, lepiej miec niz później przebierać nogami :D
ja w poniedziałek przelejeponad 200 zł, - tyle narazie uzbierałam z bazarków
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 15, 2012 21:49 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Dorota Wojciechowska pisze:
ja w poniedziałek przelejeponad 200 zł, - tyle narazie uzbierałam z bazarków

Dorotka to super, a jakbym porobiła zdjęcia i wysłała Ci jutro na maila dasz radę zarobić bazarek :oops: ja w środę wyjeżdżam i mogę mieć problem z dostępem do neta i nie za bardzo mogłabym pilotować bazarek :oops: a kasa jest nam bardzo potrzebna.
Jutro zabiorę z kociarni dwie puszki które przywiozła na kociarnię Iwonka i wpłacę je na konto zbiórkowe - z pięniedzy z tego konta możemy płacić faktury za leczenie kociaków.
Marlenka chyba też pisała że może swoją puszkę podrzucić?
Musimy się poważnie skupić nad zbieraniem kasy niestety :cry:

terenia1

Post » Nie kwi 15, 2012 21:54 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

pewnie przesyłaj zdjęcia i ew. podaj cenę
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 15, 2012 21:56 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

terenia1 pisze:

sssspoko :mrgreen:
dwa maluchy weszły za łóżko i zasneły wiec daje im czas zwłaszcza ze troche Zenek je obfukał
jeden pobawił sie kulką z papieru poszalał i spi na łózku :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon kwi 16, 2012 7:42 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Dobrze, że nie muszą siedzieć w tym boksie ;). Daj znać jakiej są płci i zobacz jak z uszami

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon kwi 16, 2012 10:28 Re: Sosnowiec Kocia Chatka dalsze perypetie i nowe kociaki

Martynko moja babko kochana :1luvu: Ty to jesteś :lol:

Tak Tereniu pisałam o puszce zaraz po Twoim poscie o naszej ciężkiej sytuacji finansowej...
Puszkę zabiore na dyżur.
I apropo dyżuru czy ktos moze wziąć za mnie środę wieczór :oops:
Ja nie dam rady niestety, mogę zamienić się na wtorek 17.04, bo później jestem nieosiągalna z powodu weselicha w rodzinie. Dzwonilam do Ewy ale nie odbiera. No i ewentualnie czwartek mogłabym wziąć, ale to jest jeszcze do potwierdzenia :(
Ostatnio edytowano Pon kwi 16, 2012 10:41 przez Cookie1706, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

[poprzednia][następna]