Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Przypomnijcie mi bo nie pamiętam - to miejsce gdzie wraca Kalinka to bezpieczne - bo to myziak jest i fajna przymilna kicia - może szukać jej domku - wiem że zapchani jesteśmy dorosłymi a zaraz maluchu będą, ale o dobro kota chodzi miterenia1 pisze:Czyli jednym słowem w przyszłym tygodniu na wolność wraca Kalinka
MartynaP pisze:Zabrałam 3 maluchy do siebie,zabralam tez kontenerek,duza kuwete ktora była na zdrowej-bo ja niemam wiecej i kocyk z szafy
terenia1 pisze:MartynaP pisze:Zabrałam 3 maluchy do siebie,zabralam tez kontenerek,duza kuwete ktora była na zdrowej-bo ja niemam wiecej i kocyk z szafy
Martynkadzięki wielkie maluszki u Ciebie będą miały o niebo lepsze warunki niż w Kociej Chatce - gdyby coś trzeba dla nich to pisz
Dorota Wojciechowska pisze:
ja w poniedziałek przelejeponad 200 zł, - tyle narazie uzbierałam z bazarków
terenia1 pisze:MartynaP pisze:Zabrałam 3 maluchy do siebie,zabralam tez kontenerek,duza kuwete ktora była na zdrowej-bo ja niemam wiecej i kocyk z szafy
Martynkadzięki wielkie maluszki u Ciebie będą miały o niebo lepsze warunki niż w Kociej Chatce - gdyby coś trzeba dla nich to pisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nikolayprofs, puszatek, Silverblue i 78 gości