Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:Czy na parkingu coś się zmieniło ?
Jak idzie oswajanie Zuzi ?
ewik85 pisze:Mieszkam na ulicy Łokietka i od jakiegoś czasu błąka się tam młoda czarna kotka, kotka jest ciężarna, śpi w krzakach na schodach i próbuje znaleźć schronienie w klatkach schodowych. Po przeczytaniu tego forum zastanawiam się czy nie przyszła z parkingu, ale wygląda na to że ktoś mógł ją wyrzucić bo jest oswojona. Od wczoraj przebywa u mnie w domu ale nie mogę jej tam zatrzymać bo też mam kotkę która na nią syczynie wiem co mam robić, dzwoniłam do schroniska i powiedzieli ze ją wezmą i po urodzeniu małe zostaną uśpione, tak więc nie bardzo chcę ją tam wysyłać. POMOCY czy ktoś się nią zaopiekuje?!
kontakt: 691-711-500
ewik85 pisze:Myślałam o sterylizacji aborcyjnej ale ona ma już duży brzuch więc podejrzewam, że bedzie za późno. A ja nie moge w domu trzymać takiej ilości kociakówdzisiaj mój narzeczony idzie do piwnicy robić jej specjalny tunel wychodzący z naszej piwnicy do okienka na zewnątrz, nie mamy innego wyjścia, a to i tak lepsze gdyby miała wrócić na podwórko. Narazie jest zamknieta w pokoju ale ona nawet nie miauczy- dobrze jej chyba bo dużo śpi. Szkoda mi jej, że muszę ją zamknąć w piwinicy w ciemnościach ale wydaje mi się że ona poprostu potrzebuje narazie spokoju aż do porodu. Jak urodzi bedziemy szukać domu dla małych a ją z czasem wysterylizujemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, Google [Bot] i 34 gości