kamari pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:kamari pisze:Bożenko, to wam coś poszukam, daj mi tylko swoje wymiary i preferencje

hi,hi...preferencje

to "powiem Ci na uszko..."
I pamiętaj o rozmiarach

Co prawda wiem, jak wyglądacie, ale nie umiem określić miary

Marysia, spokojnie, gołymi-pięknymi "dupami"nie świecimy jeszcze...choc mamy swój urok

Nie musisz mi mówić
Ale pamiętasz, że Pejuś jest mój?
Twój?

a to musisz mi alimenta płacić
a tak serio-to ostatnio jak wróciłam to sie wydziera wniebogłosy,ciagle za mna biega...i zobaczył...jak wyglada dom od zewnatrz.Byli goscie i zona mojego ojca wypusciła Peje na dwór ,tzn,czmychnał jej pod nogami.Szybko go złapali nim sie ja dowiedziałam,ale Peja juz wyczaił,jak jest fajowo na podwórku i teraz modli sie do klamki i drze "ryja"nawet do tejże klamki "otwórz sie,sezamie,otwórz.."I nic..a dzisiaj jak siadłam w fotelu to przyszedł do mnie i capnał mnie za zamek w rybaczkach na nogawce...
Dzisiaj mam lepszy humor,bo Czarnuszek dalej choruje,ale widze,że ma gosciu apetyt,biega,bawi sie ,szczególnie poluje na moja głowe i gryzie za rece i nogi w łózku.A jak slepia otworze to i za oko mnie łapie
Rumcajsik na diecie Interstinalowej,gada juz dobrze,więc jakby lepiej...no,ale ja z góry sie nie ciesze,bo potem rycze,więc jest ciut lepiej,ale nie zapeszajmy.Wazne,ze Rymcajs do kuwety juz tylko robi...