BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 14, 2012 9:02 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Kierowca dostanie upomnienie i po premii. trudno, najwyżej za gaz zapłaci w przyszłym miesiącu.

Chuliganom i tak nic nie zrobią, bo po co się narażać, żeby potem na przystanku zginąć?

Ogólnie widać gołym okiem, że nic się w tym kraju nie da.

Kiedy pracowałam na poczcie, przychodził menel śmierdzący, siadał na krzesełku i spał...
wezwana policja przyjechała po 3 godzinach ( możiwe ze to rekord, po wypadku czekałam 4)
zgarnęła gościa, pouczyła i po 15 minutach znów spał na krzesełku.
Jak spał to było super, gorzej jak bezwiednie mocz oddawał , albo sie obnażał, wiece, ze dzieci w wieku 8 lat - a z taką dziewczynką matka przyszła opłaty zrobić- mają wzrok na wysokości krocza. i CO? Kto zgadnie?

ja sobie kiedyś zrobię uprawnienia na ciężarówkę, i gada rozjadę, potem wrzucę wsteczny i poprawie. bo na razie za mały wóz mam, odratowali by.... za nasze pieniądze.

Wiece co, myślę sobie ze samosądy mają sens.

i że ludzie już są tak pognębieni, że bardziej się nie da.

a niech się chuligani nawalają na ustawkach, może się wytłuką. Kiedyś wojny eliminowały nie pożądany element, pozwalały wyładować debilizm i nadmiar energii. Teraz nie mamy okazji doznać tego oczyszczającego zjawiska, wojny są komercyjne. Nikt nie tłucze się dla idei. dlatego euro2012.......to będzie porażka i nie tylko o autostradach myślę.

właściwie to tego nawet już zezwierzęceniem nie da się nazwać. Zwierzaki mają zasady.

sie nakreciłam.

ale w publicznych miejscach nie siadajcie na krzesłach, ławkach.

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Sob kwi 14, 2012 10:12 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

witam łikendowo :kotek:
kochani ,to nie takie proste ,oni nas opanowali w tym autobusie :oops:
ja byłam tak ciężko przerażona jak wszyscy zresztą...myślałam tylko a jak oni wyjdą tam gdzie ja :?:
było dużo młodych mężczyzn...i ?????????????????????????
Mam syna który ma 21 lat i dumna jestem z niego.
nigdy tak by się nie zachował .

Ufka całą noc spała u mnie na poduszce :wink:
wczoraj już dostała jeść bo konała z głodu :lol:
Teraz leży na kaloryferze i grzeje brzuszek :wink:
Jak by ktoś wstawił fotki to przeslę mms ..
To jest tak niesamowity pieszczoch.. :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob kwi 14, 2012 10:43 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Gosiu ,niestety masz rację ,tak jest :?
pod centralnym są wiaty ,chciałam usiąść na siedzisku :oops: ale mnie dobrzy ludzie capneli i odciągnęli ,tam wszystko zaszczane i nie tylko :evil:

mam zmartwienie bo nie wpłynęła jeszcze Bartka renta ,do tej pory dawno juz była ,a teraz nic :cry:
co sie mogło stać?
legitke dostał z przedłużeniem na parę miesięcy ,a renty nie ma ...czy mogli mu zatrzymać rentę?czy możliwe że ta ogromna podwyżka :twisted: spowodowała takie zawirowania?
od wczoraj mam takiego stresa.. :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 10:57 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

proszę zajrzyjcie do tego wątku

viewtopic.php?f=8&t=140989
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 11:53 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Jadę jutro :mrgreen:
ale niestety mam znowu tylko godzinkę :( i w dodatku trzy koty do obrobienia :twisted:
już się nie mogę doczekać a może Ty dasz radę podskoczyć na dworzec :kotek: byłoby super :kotek:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Sob kwi 14, 2012 12:46 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

sawanko bardzo się cieszę :ok:
nie wiem czy dam radę podjechać ,szkoda że tak wpadasz na minutę. :cry:
a tak naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć ,bo może gdyby nie devon ,wzięła byś pointkę :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 12:55 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:proszę zajrzyjcie do tego wątku

viewtopic.php?f=8&t=140989

czytałam i ryczałam ,wszystko wraca ...cały ten ból .
kochani ,jak by ktoś mógł pomóc była bym bardzo wdzięczna.
Moje dziecko ze swoją dziewczyną złożyli się i przeleją 50 zł ...w takiej sytuacji każdy grosz się liczy.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 13:06 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:sawanko bardzo się cieszę :ok:
nie wiem czy dam radę podjechać ,szkoda że tak wpadasz na minutę. :cry:
a tak naprawdę nie wiem czy powinnam się cieszyć ,bo może gdyby nie devon ,wzięła byś pointkę :roll:

nie tylko pointkę ale wszystkie twoje futra :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Sob kwi 14, 2012 13:24 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

o nie ,tylko jedno :twisted:
pointka już prawie gotowa ,po sterylce ..tylko chwila moment i może frunąć do nowego gniazda.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 13:54 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

LimLim pisze: Dorciu Agata ma jeszcze przy 3 córkach dużo butów. Konieczny jest rozmiar i długość wewnetrzna wkładki.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob kwi 14, 2012 14:03 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

:oops:
nie ma spotkania z Oliwką :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 14:24 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

dorcia44 pisze::oops:
nie ma spotkania z Oliwką :cry:

no ale chyba będzie, nie chcą ubarnek i butów dla malej?
Obrazek

LimLim

Post » Sob kwi 14, 2012 16:59 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

chcą i bardzo sie ucieszyła że mam cos dla Oliwki ,miała podesłac siostrę i jakoś nie podesłała :roll:

miałam gości ,moje psy były przeszczęśliwe ,wygłaskane za wszystkie czasy :wink:
Miała przyjechać Dorota z dwoma tymczasami dla mnie ,tymczasy blond i niebieskie oczy 6 tyg. ..
puka otwieram drzwi a tam stoi ona we własnej osobie i dwie prześliczne małoletnie blondyneczki :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob kwi 14, 2012 17:29 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

Oj to musiało być wesoło :lol:
Obrazek

LimLim

Post » Sob kwi 14, 2012 18:01 Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI

było :mrgreen:
na początku pomyślałam że zwariowała ,wiezie mi tymczasy wiedząc że nie mam kasy :twisted:
:lol:
a dziewczynki :1luvu:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]