» Sob kwi 14, 2012 9:02
Re: TYTEK I RESZTA I NASZA CODZIENNOŚĆ EXO DO ADOPCJI
Kierowca dostanie upomnienie i po premii. trudno, najwyżej za gaz zapłaci w przyszłym miesiącu.
Chuliganom i tak nic nie zrobią, bo po co się narażać, żeby potem na przystanku zginąć?
Ogólnie widać gołym okiem, że nic się w tym kraju nie da.
Kiedy pracowałam na poczcie, przychodził menel śmierdzący, siadał na krzesełku i spał...
wezwana policja przyjechała po 3 godzinach ( możiwe ze to rekord, po wypadku czekałam 4)
zgarnęła gościa, pouczyła i po 15 minutach znów spał na krzesełku.
Jak spał to było super, gorzej jak bezwiednie mocz oddawał , albo sie obnażał, wiece, ze dzieci w wieku 8 lat - a z taką dziewczynką matka przyszła opłaty zrobić- mają wzrok na wysokości krocza. i CO? Kto zgadnie?
ja sobie kiedyś zrobię uprawnienia na ciężarówkę, i gada rozjadę, potem wrzucę wsteczny i poprawie. bo na razie za mały wóz mam, odratowali by.... za nasze pieniądze.
Wiece co, myślę sobie ze samosądy mają sens.
i że ludzie już są tak pognębieni, że bardziej się nie da.
a niech się chuligani nawalają na ustawkach, może się wytłuką. Kiedyś wojny eliminowały nie pożądany element, pozwalały wyładować debilizm i nadmiar energii. Teraz nie mamy okazji doznać tego oczyszczającego zjawiska, wojny są komercyjne. Nikt nie tłucze się dla idei. dlatego euro2012.......to będzie porażka i nie tylko o autostradach myślę.
właściwie to tego nawet już zezwierzęceniem nie da się nazwać. Zwierzaki mają zasady.
sie nakreciłam.
ale w publicznych miejscach nie siadajcie na krzesłach, ławkach.