Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Pani z Gdanska chce spokojnego mlodego kotka, mysle ze taki pol roczny ok, plec obojetnie, ma syna 11 lat nr tel: 512 834 545
Wredne_Słonko pisze:Mpacz, czy z Twoją klatką jest wszystko ok? Łapałam dzisiaj tą kocią mamę i mi z niej uciekłaz zamkniętej oczywiście. Położyła się na plecy, jakoś wysunęła głowę od spodu i tyle ją widziałam. To normalne czy to ten przeklęty piątek 13go
Sterczałam tam jeszcze 3 godziny ale oczywiście już nie chciała wejść do klatki
aya13 pisze:Dziewczyny dałam link na Stocznie i znajoma z Warszawy chce na stocznie Nauta przesłać karmę- prosi o adres wysyłki, wyśle kurierem. Mi już kilka razy pomogła- przesłała dla Lisiarni styropianowe budy, karmę, puszki...teraz rozmawiałyśmy o suchym dla stoczni.
Dajcie mi jakis namiar abym mogła jej przekazać-pozdrówka.
RatMaga pisze:Przepraszam, że znów Wam wątek zaśmiecam, ale mam pytanie. Umówiłam się na sterylizację Lunki do p. Łukuciów. U nich kaftanik pooperacyjny kosztuje 25 zł, czyli 1/4 ceny zabiegu. Czy znacie jakieś miejsce gdzie takowy można kupić? A może jakaś metoda na zrobienie kaftanika z np. bawełnianej ściereczki? Wolę za 25 zł nakupić kotu i szczuru karmy.
aya13 pisze:Marlon pisze:Pani z Gdanska chce spokojnego mlodego kotka, mysle ze taki pol roczny ok, plec obojetnie, ma syna 11 lat nr tel: 512 834 545
Marlena a Lolo sie nie nadawał, przeszukałam wasze galerie i tylko jego wypatrzyłam i Brusa od kaleido ale nie wiem czy do Pani zadzwoniła. Pani mi mówiła ze kocurka koniecznie;-)) Mieszka na Zaspie.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wix101 i 120 gości