Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 12, 2012 13:22 Re: Pakt Czarownic XXXI

Zgłaszasz kandydata do płatnego pakietu ogłoszeń made by CatAngel 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw kwi 12, 2012 13:32 Re: Pakt Czarownic XXXI

OK, widuję te ogłoszenia :wink: dzieki AYO :D Czy poniższe zgłoszenie wystarczy ?

Zatem zgłaszam w tym miesiącu jednego kota do płatnego pakietu ogłoszeń (kandydata wskażą dziewczyny wiodące prym w pomocy). Kot należy do Pani Ewy z Chorzowa. Kotów jeszcze niedawno było 70 sztuk, domy dla dorosłych kotów znajdują się jak wiadomo bardzo słabo, potrzebne są tam zatem ogłoszenia z wyróżnieniami.
Wąt kotów Pani Ewy -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=136880
Link do watku również w banerze w moim podpisie.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt kwi 13, 2012 12:06 Re: Pakt Czarownic XXXI

Wpadam, macham i lece dalej. Dzis mam nieoczekiwany dzien wolny, w sumie to fajnie bo odgruzuje lazienke i moze okna umyje.. Cieplo :D

Ostatnio nie mialam sily na nic, ta pogoda mnie wykanczala. Ale z tego co doczytuje to widze ze nie tylko na mnie przesilenie wiosenne ma zgubny wplyw... Grunt to sie nie dac, drogie Siostry. Wiosna pelna para idzie, pogoda sie zmienia ale bedzie dobrze.

Swieta spedzilismy w Krakowie z moja szalona rodzinka. Dotarlismy w Wielka Sobote wieczorem - lalo jak w najlepszych listopadowych dniach. W niedziele rano - za oknem powital nas snieg... W Boze Narodzenie nie bylo takich widokow za oknem 8O znalazlam nawet bombki (cos ostalo sie po przeprowadzce) i zartowalam z mama ze bedziemy drzewko ubierac :wink: Poniedzialek za to wiosennie i slonecznie zastukal do okien - wracalismy w coraz cieplejszej aurze i w Katowicach zdjelam szalik i rekawiczki. Tak wiec w ciagu trzech dni mielismy przeglad pogody w Polsce ;)

Fajnie bylo. Siostrzency dali mi popalic, nie obzeralam sie jakos specjalnie ale sernik mamy zjadlam z dzika przyjemnoscia. W piatek odwiedzilismy tesciow i zlozylismy sobie zyczenia - przy okazji urodzinowe bo mama TZa miala w sobote urodziny. Kupilam jej zestaw czekoladowych kosmetykow Farmony... Wczoraj dzwonimy do niej a ona mowi ze sie bardzo podobaja i ze tesc nawet sie w tym kapie 8O Magia czekolady :twisted:

Koty stesknione, nie chcialy jesc oprocz Gluska -ten jest moze i najbardziej zeschizowanym kotem wszechswiata ale apetyt ma bez wzgledu na okolicznosci i opcje polityczna u wladzy ;) Na dodatek przyjal opcje "mam w tylku Fione i jej agresywne nastawienie", jak go bije to sie chowie w lozko, a tak wogole to ucieka do mnie - sie cwaniak nauczyl, ze go zawsze obronie. I ma sie swietnie. Sadzac po tym jak goni po 4 rano po pokoju i zaprasza do zabawy Pipi i Fumika, samopoczucie u niego the best :twisted: czego nie mozna powiedziec o nas... ale to pewnie znacie z autopsji.. teraz okupuje z mina zdobywcy K2 parapet w kuchni siedzac na ekspresie do kawy. Slonce grzeje, Glus w siodmym niebie - zaraz to sie zmieni bo zamierzam wparowac tam z odkurzaczem. Ale do tego czasu niech sie grzeje. SLONCE WYSZLO AAAAA :1luvu:

dobrego piatku wszystkim wam!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt kwi 13, 2012 12:18 Re: Pakt Czarownic XXXI

Grrr...kroiłam o 1 w nocy mięso kotom (bom se przypomniała o nieludzkiej godzinie :oops: ) i siłą rzeczy musiałam nieco im dać, coby dzioby pozamykać. Ledwie położyłam sie spać...PAC czymś mokrym w twarz! :evil: Wyskakuję z pościeli, zapalam światło...ależ oczywiście, Kostucha znów "karmi" Dużą *facepalm*....
Ż też chłopu nigdy nie ściąga atrefaktów do pościeli, tylko mi - jak nie surowe mięso, to piłeczki, gąbki, szmatki, kapcia... :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt kwi 13, 2012 12:24 Re: Pakt Czarownic XXXI

Czarownice dzis świętuja piątek trzynastego?? :mrgreen:
No to wszystkiego NAj dla naszych czarnych kotów i dla nas!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 13, 2012 12:27 Re: Pakt Czarownic XXXI

Anni, moj Kalifek kochany uszczesliwil mnie ostatnio sterta suszonych skorek od chleba. Dostal je na miske ale zamiast zjesc ukryl przezornie... a potem zakopal w szczeline miedzy poduszkami. Ja sie ostatnio ogarniam w lozku, uklepuje sobie kokon do snu i nagle zlapalam dziwne cos. A pod lozkiem wcisniete lezal lekko przyschniety juz do paneli kawalek skory z kurczaka - juz wiem co mi tak smierdzialo ostatnio :evil: Jak to dbaja o nas nasze zwierzatka kochane......

13 piatek to najpiekniejszy dzien w roku :) A jak do tego czarny kot sie peleta pod nogami to wogole pelnia szczescia czarownicy :mrgreen:

Proponuje strzelic toast z okazji 13.piatku :piwa:

solangelica

Post » Pt kwi 13, 2012 12:59 Re: Pakt Czarownic XXXI

Ja sobie strzeliłam już z rana toast z solpadeiny;/
Coś nadciąga z jakiejś deszczowej krainy, wczoraj kropiło, ale widać niewystarczająco, żeby łeb przestał nap...lać.

Dostaliśmy szkloki (tu oczko do siostry Sol). Gwara śląska nie przestaje mnie zadziwiać;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt kwi 13, 2012 13:31 Re: Pakt Czarownic XXXI

Solphadeine rzondzi :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 13, 2012 13:48 Re: Pakt Czarownic XXXI

Po paru latach opijania się nią już nie rządzi jak powinna. Niestety. Jestem w poszukiwaniu nowego cudownego leku, ale na razie bez skutku.
Kurde, musze wyjśc z domu, a to słońce mnie zabije;/
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Pt kwi 13, 2012 13:50 Re: Pakt Czarownic XXXI

Hikiko pisze:Ja sobie strzeliłam już z rana toast z solpadeiny;/
Coś nadciąga z jakiejś deszczowej krainy, wczoraj kropiło, ale widać niewystarczająco, żeby łeb przestał nap...lać.

Dostaliśmy szkloki (tu oczko do siostry Sol). Gwara śląska nie przestaje mnie zadziwiać;]

Mnie tez <puszcza_oczko_do_siostry_Hikiko> nie przestaje zadziwiac - wczoraj na ten przyklad doczytalam w jednej madrej ksiazce ze bajtlik to wcale nie maly bajtel (dziecko) ino portmonetka :)

A szkloki UWIELBIAM. Lubie tez bardzo kopalnioki. Z innych maszkietow uwielbiam kreple i moge zjadac je tonami :)

Wspolczuje Hikiko - mnie wczoraj bol glowy powalil doslownie i dopiero ketonal forte pomogl. Uwielbiam ten stan jak nawala mnie leb a potem przerzuca mi sie na oko i tak rozpiera wewnatrz czaszki ze mam ochote spiewac...

Boze jak mi sie nie chce kurzow scierac... siedze i patrze na oferty pracy w internecie, a wlasciwie siedze i pacze i co ja pacze - nic nie pacze, oferty sa cudne, hit dnia: oferta dla pracownika budowlanego z orzeczeniem o niepelnosprawnosci.... tia. Oczyma wyobrazni pacze jak osoba niepelnosprawna zasuwa z lopata po placu budowy albo nosi jakies betonowe kregi, ruły i inksze ciezary...... 8O

solangelica

Post » Pt kwi 13, 2012 13:55 Re: Pakt Czarownic XXXI

solangelica pisze:
Hikiko pisze:Ja sobie strzeliłam już z rana toast z solpadeiny;/

Mnie tez <puszcza_oczko_do_siostry_Hikiko> nie przestaje zadziwiac - wczoraj na ten przyklad doczytalam w jednej madrej ksiazce ze bajtlik to wcale nie maly bajtel (dziecko) ino portmonetka :)

A szkloki UWIELBIAM. Lubie tez bardzo kopalnioki. Z innych maszkietow uwielbiam kreple i moge zjadac je tonami :)

Wspolczuje Hikiko - mnie wczoraj bol glowy powalil doslownie i dopiero ketonal forte pomogl. Uwielbiam ten stan jak nawala mnie leb a potem przerzuca mi sie na oko i tak rozpiera wewnatrz czaszki ze mam ochote spiewac...

Boze jak mi sie nie chce kurzow scierac... siedze i patrze na oferty pracy w internecie, a wlasciwie siedze i pacze i co ja pacze - nic nie pacze, oferty sa cudne, hit dnia: oferta dla pracownika budowlanego z orzeczeniem o niepelnosprawnosci.... tia. Oczyma wyobrazni pacze jak osoba niepelnosprawna zasuwa z lopata po placu budowy albo nosi jakies betonowe kregi, ruły i inksze ciezary...... 8O

Raczej w cieciówce siedzi ;-)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt kwi 13, 2012 14:15 Re: Pakt Czarownic XXXI

Moja córeczka Karina dziś kończy 9 miesięcy....
Od tygodnia mówi MAMA :1luvu: :1luvu: I woła "mama" najczęściej jak tylko się da....
Dziś pierwszy raz usiadła całkowicie sama.
Cwiczy swój głosik tak, że słychać ją na czwartym piętrze (mieszkamy na parterze). Sąsiad stwierdzil, że w koncu ja usłyszał.
Od wczoraj w naszym domu nie ma już żadnego kota.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt kwi 13, 2012 14:35 Re: Pakt Czarownic XXXI

joarkadia pisze:Moja córeczka Karina dziś kończy 9 miesięcy....
Od tygodnia mówi MAMA :1luvu: :1luvu: I woła "mama" najczęściej jak tylko się da....
Dziś pierwszy raz usiadła całkowicie sama.
Cwiczy swój głosik tak, że słychać ją na czwartym piętrze (mieszkamy na parterze). Sąsiad stwierdzil, że w koncu ja usłyszał.

Brawo.
Od razu wiedziałam, że ta mała czarodziejka ma moc :ok: :ok:
Śliczna jest. Widziałam zdjęcia.

Szybko mówić zaczyna. Niby wczesny wcześniak, ale rozwija się znakomicie. Prześcignęła niektórych rówieśników.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt kwi 13, 2012 14:39 Re: Pakt Czarownic XXXI

Od początku mówiłam, że to najmądrzejsza, najgrzeczniejsza i najpiękniejsza dziewczynka świata. Mamusia pęka z dumy :mrgreen: :mrgreen:

6620 gr i 68 centymetrów. I wiecznie uśmiechnięte dziecko z niej :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt kwi 13, 2012 14:55 Re: Pakt Czarownic XXXI

A co z kotkami? I czy Karina zauważyła ich brak?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]