Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hikiko pisze:Ja sobie strzeliłam już z rana toast z solpadeiny;/
Coś nadciąga z jakiejś deszczowej krainy, wczoraj kropiło, ale widać niewystarczająco, żeby łeb przestał nap...lać.
Dostaliśmy szkloki (tu oczko do siostry Sol). Gwara śląska nie przestaje mnie zadziwiać;]
solangelica pisze:Hikiko pisze:Ja sobie strzeliłam już z rana toast z solpadeiny;/
Coś nadciąga z jakiejś deszczowej krainy, wczoraj kropiło, ale widać niewystarczająco, żeby łeb przestał nap...lać.
Dostaliśmy szkloki (tu oczko do siostry Sol). Gwara śląska nie przestaje mnie zadziwiać;]
Mnie tez <puszcza_oczko_do_siostry_Hikiko> nie przestaje zadziwiac - wczoraj na ten przyklad doczytalam w jednej madrej ksiazce ze bajtlik to wcale nie maly bajtel (dziecko) ino portmonetka
A szkloki UWIELBIAM. Lubie tez bardzo kopalnioki. Z innych maszkietow uwielbiam kreple i moge zjadac je tonami![]()
Wspolczuje Hikiko - mnie wczoraj bol glowy powalil doslownie i dopiero ketonal forte pomogl. Uwielbiam ten stan jak nawala mnie leb a potem przerzuca mi sie na oko i tak rozpiera wewnatrz czaszki ze mam ochote spiewac...
Boze jak mi sie nie chce kurzow scierac... siedze i patrze na oferty pracy w internecie, a wlasciwie siedze i pacze i co ja pacze - nic nie pacze, oferty sa cudne, hit dnia: oferta dla pracownika budowlanego z orzeczeniem o niepelnosprawnosci.... tia. Oczyma wyobrazni pacze jak osoba niepelnosprawna zasuwa z lopata po placu budowy albo nosi jakies betonowe kregi, ruły i inksze ciezary...... 8O
joarkadia pisze:Moja córeczka Karina dziś kończy 9 miesięcy....
Od tygodnia mówi MAMA![]()
I woła "mama" najczęściej jak tylko się da....
Dziś pierwszy raz usiadła całkowicie sama.
Cwiczy swój głosik tak, że słychać ją na czwartym piętrze (mieszkamy na parterze). Sąsiad stwierdzil, że w koncu ja usłyszał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 521 gości