Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gem pisze:Prawdopodobnie w czwartek, 22 marca, będą wydawane talony dla mieszkańców Kielc na bezpłatne kastracje/sterylizacje kotów. Zainteresowani powinni zgłosić się do Biura Tłumaczy na ulicę Leonarda 3 o 16.30, koniecznie z dowodem osobistym potwierdzającym zameldowanie w Kielcach.
Gem pisze:Prawdopodobnie w czwartek, 22 marca, będą wydawane talony dla mieszkańców Kielc na bezpłatne kastracje/sterylizacje kotów. Zainteresowani powinni zgłosić się do Biura Tłumaczy na ulicę Leonarda 3 o 16.30, koniecznie z dowodem osobistym potwierdzającym zameldowanie w Kielcach.
ewelinka_m pisze:Gem pisze:Prawdopodobnie w czwartek, 22 marca, będą wydawane talony dla mieszkańców Kielc na bezpłatne kastracje/sterylizacje kotów. Zainteresowani powinni zgłosić się do Biura Tłumaczy na ulicę Leonarda 3 o 16.30, koniecznie z dowodem osobistym potwierdzającym zameldowanie w Kielcach.
Gem na leonarda 1/4 i ja dostałam info, że mają być 20 marca...
edit, na pewno 20 marca:
http://www.mmkielce.eu/artykul/talony-n ... acje-kotow
Alyaa pisze::
Zdecydowałam więc, że nie będę Go więcej ogłaszać - zostaje u mnie jako trzeci rezydent.
joanna521 pisze:Alyaa pisze::
Zdecydowałam więc, że nie będę Go więcej ogłaszać - zostaje u mnie jako trzeci rezydent.
Gratuluję powiększenia rodzinki![]()
Ta-od-Toji pisze:Może to trochę "nie na temat", ale mam pytanie, której instytucji przekazać 1% podatku, aby go dostały kieleckie koty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 218 gości