Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Nie pacaj, on dobry brat jest na ogół![]()
Już zszedł![]()
Aga
Bazyliszkowa pisze:Ja mam ochotę pacać to niewiadomoco, co u nas jest, ale Duża mówi, żebym tego nie robił, bo jest małe i prawie niewidome.
Klakier
goodfriend pisze:A ja pacam Małego dość często, ale tak profilaktycznieBez złości
Teraz trochę więcej spokoju bo Mały większość czasu zwiedza nasz nowy dom a ja odsypiam
![]()
Rambo
MalgWroclaw pisze:Mary, potrzebujesz jakiejś pomocy?
Danusia pisze:hej panienki![]()
MaryLux pisze:goodfriend pisze:A ja pacam Małego dość często, ale tak profilaktycznieBez złości
Teraz trochę więcej spokoju bo Mały większość czasu zwiedza nasz nowy dom a ja odsypiam
![]()
Rambo
Biedny Rambeś...
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:A ja pacam Małego dość często, ale tak profilaktycznieBez złości
![]()
Rambo
Biedny Rambeś...
Ineczko słoneczko Ty moje czarniutkie...Błagam...Nie mów na mnie Rambeś....
ula-misia pisze:Witajcie moje cioteczki kochane-Marysiu, Ineczko i Kuleczko![]()
![]()
MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie moje cioteczki kochane-Marysiu, Ineczko i Kuleczko![]()
![]()
Witamy Miłeczkę i jej Dużą
ula-misia pisze:MaryLux pisze:ula-misia pisze:Witajcie moje cioteczki kochane-Marysiu, Ineczko i Kuleczko![]()
![]()
Witamy Miłeczkę i jej Dużą
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:A ja pacam Małego dość często, ale tak profilaktycznieBez złości
![]()
Rambo
Biedny Rambeś...
Ineczko słoneczko Ty moje czarniutkie...Błagam...Nie mów na mnie Rambeś....
To jak mam mówić? Chciałam dobrze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 52 gości