herzpl pisze:basia nie odbiera to tu pisze moze ktos doczyta polamalo mnie nie dam rady na kociarnie dojsc moze ktos zajzec za mnie![]()
![]()
![]()
Herz nie odbierałam bo rano mam wyciszony telefon z reguły

Spoko pójdę za Ciebie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:basia nie odbiera to tu pisze moze ktos doczyta polamalo mnie nie dam rady na kociarnie dojsc moze ktos zajzec za mnie![]()
![]()
![]()
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:basia nie odbiera to tu pisze moze ktos doczyta polamalo mnie nie dam rady na kociarnie dojsc moze ktos zajzec za mnie![]()
![]()
![]()
Herz nie odbierałam bo rano mam wyciszony telefon z regułyOszalałabym odbierając telefony od ludzi zainteresowanych oddaniem lub adopcją kotów o 7 rano lub 23 i później.
Spoko pójdę za Ciebie.
vanderherring pisze:Hejka.
Transportera w rzeczy samej nie oddałem, przyniosę go jak tylko będę. Co do tylko będę widzę że jutro jest puste miejsce na dyżur popołudniowy, mogę go wziąć. Czy dyżury się zgłasza tak, poprzez notki czy wypada komuś napisać smsa?
Pozdrawiam,
M
vanderherring pisze:Hejka.
Transportera w rzeczy samej nie oddałem, przyniosę go jak tylko będę. Co do tylko będę widzę że jutro jest puste miejsce na dyżur popołudniowy, mogę go wziąć. Czy dyżury się zgłasza tak, poprzez notki czy wypada komuś napisać smsa?
Pozdrawiam,
M
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 140 gości