Moderator: Estraven
lolav pisze:Nie jestem zbyt dlugo na forum,ale juz zdazylam sie zorientowac ze sa tutaj dwie grupy ludzi.Pierwsza to ci co za wszelka cene chca po prostu pomoc gatunkowi kociemu,a druga grupa to ci co bez przerwy krytykuja albo na sile daja rady!
Wydaje mi sie ze nie ma uniwersalnej recepty na pomaganie,kazdy robi to na co go w danym momencie stac i kazdy gest sie liczy!
Najwazniejsze aby wytworzyl sie lancuch solidarnosci i kazde "oczko"w tym lancuchu musi byc wazne,bo tylko w ten sposob dojdziemy do prawdziwych rezultatow.
Kotkins!
Uwielbiam twoj watek,chociaz nic nie pisze to codziennie do niego zagladam,dobrze zrobilas biorac do siebie Fionie i Amcie,one sa przeeeeecudowne(tak na marginesie jestem pasionatka plaskaczy),zazdroszcze Ci takich panienek,no ale zasluzylas na to bo jestes wzorowa persia Mama!
przepraszam za jakies bledy stylistyczne czy ortograficzne ale juz ponad 20 lat jestem poza krajem,a klawiature tez mam inna wiec nie moge wszystkiego tak jak trzeba wystukac
kotkins pisze:Neigh, ja uwielbiam tego pierwszego.Ja mogę patrzeć i patrzeć jak on tak idzie.
Czy skorumpowałaś Zabersa??
Zostaw to sobie.)
Pasuje ...hmmm...do całości...
Neigh: Cioteczka Samo Zuo....![]()
Dobra:piszę o Amelce.
Rzeczona leży na Polityce (gazeta) ,więc czytać i tak nie mogę...
Edit: Nieeee, no-nie może tak być bo jeszcze kostuch zabierze Tego Co Go Lubię!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości