OTW6-Wraca:Kachna s.102,Pingusia s.109!POMOCY!Żuniek:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 10, 2012 19:18 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

Jestem i ja :)

I muszę powiedziec, że Żuk na trzecim zdjęciu wygląda pięknie. To naprawdę on? :)

A Edi - napisałaś (*) ......? Mam nadzieję, że źle interpretuję, że nic mu się nie stało... (mam trochę zaległości w czytaniu, jestem w szpitalu i na poczatku nie miałam tu laptopa)
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Wto kwi 10, 2012 19:48 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

Toi ja jestem, któraśtam z kolei :1luvu: :1luvu: :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto kwi 10, 2012 20:02 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

merlok pisze:Jestem i ja :)

I muszę powiedziec, że Żuk na trzecim zdjęciu wygląda pięknie. To naprawdę on? :)

A Edi - napisałaś (*) ......? Mam nadzieję, że źle interpretuję, że nic mu się nie stało... (mam trochę zaległości w czytaniu, jestem w szpitalu i na poczatku nie miałam tu laptopa)

Mam nadzieję ,ze to nic poważnego u was. Choć nikt nie siedzi w szpitalu dla radochy. Trzymam mocno kciuki za zdrówko.
Dobrze interpretujesz.Niestety. Edi odszedł.FIP.

Żuniek sporo podrósł choć nadal nie jest wielkim kotem.Foty postarzają .To fota sprzed kilku dni. On na prawdę mimo swych chorób dobrze wygląda.Tylko czasem jest bardziej obsrajdolony.Każdy wet jak go widzi nie może wyjść z podziwu.
Żunio dziś przypomniał sobie jak na mnie spał.Przyszedł, uwalił na szyję i zasłonił mi świat.Przedtem mogłam coś zobaczyć znad marnego ciałka. Teraz jedynie widzę ciemność i mruczando słyszę. :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto kwi 10, 2012 20:47 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

to i my siem meldujemy :lol:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto kwi 10, 2012 20:59 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

My też dotarliśmy :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro kwi 11, 2012 6:50 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

Koty łapkę olały totalnie.Brak zainteresowania. Ale jak mają być głodne jak tyle dobra w śmietnikach?

Żuk jedzie do weta dzisiaj.Proszę o kciuki mocne.Nie wiem co postanowi. Wg mnie ma jakiś stan zapalny jelit dodatkowo.Z kuwetkowaniem mimo chęci ma kłopoty. Pralka chodzi cały czas. Smarcze się troszkę ale jest lepiej.

Nie wiem czy naszego Pikusia nie boli ząb. Po przeziębieniu juz jest. Ale kot nie je swej ulubionej potrawy. Wczoraj przylazł pomiziać się.Lubi czasem lekko łapać zębolkami za palec. Wczoraj trzepłam zagryzaną kończyna uderzając w kieł. No i zaczęło się. Odskoczył fucząc, pysio rozwarty, oczy na wierzchu...Cholera, kota trzeba przyśpić by obejrzał uzębienie.Inaczej się z nim nie da.

Jeszcze się na początek dnia oburzę,że nikt Lucuniem się nie zachwycił. To jego fotkowa premiera na miau jest :cry: Nie powiedziałam mu jeszcze,że przeszedł bez echa. Co będę dzieciaka smucić. :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 11, 2012 8:18 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

Żuniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lucuś bardzo fajnie sobie leży w różnych ciekawych miejscach :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro kwi 11, 2012 8:21 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

MPikowo wita się w nowej części i pozdrawia :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 11, 2012 11:18 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce :)

ASK@ pisze:(...).

Jeszcze się na początek dnia oburzę,że nikt Lucuniem się nie zachwycił. To jego fotkowa premiera na miau jest :cry: Nie powiedziałam mu jeszcze,że przeszedł bez echa. Co będę dzieciaka smucić. :evil:

Czy ten kot ma ogloszenia? Jest niesamowity - kot samopioracy sie :ryk:
a wode lubi, czy tak tylko do zdjec udaje? :P

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro kwi 11, 2012 11:35 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

Mały jeszcze nie ma ogłoszeń. Nie jest kastrowany. Nie z lenistwa ale z powodu jego choroby musieliśmy odwołać termin.Bierze antybiotyk do dzisiaj. Jest zaszczepiony i odrobaczony.

Mały jest cudny. Zwany przez nas pieszczotliwie Lucyferkiem dostarcza wiele radochy każdemu z nas.Łącznie z kotami. Jego dziecinna buziunia wzrusza mnie bardzo.Lubi się tulić, lubi bawić się z nami, lubi pchać sie w dziwne miejsca i nie zawsze możemy go odszukać.Nade wszystko lubi jeść. Wtedy jest największym gadułką. Jego dźwięki przechodzą od zachwytu nad właśnie pożeranym kawałkiem do warczenia obronnego. To wielkie ostrzeżenie by nie zbliżać się bo micha jest jego. Potrafi wskoczyć na stół (niestety) i gapić się tęsknie na talerz. A potem przeczołguje się w jego kierunku powolutku.Zanim się człek spostrzeże już ma jego pysk na widelcu. I warczy oczywiście. Lucusiek jest w ogóle głośny w zabawie.Ale tylko wtedy gdy przegrywa z silniejszym. Wtedy woła o pomoc. Głośno woła.Jak myślicie kto leci by zbesztać przeciwnika?Pięknie się bawi, gnia i szaleje. Kiedy go tulę (wbrew niemu) to powarkuje na mnie jak obrażony dzieciak i odwraca zgorszony głowinkę by go nie mlaskać.
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 11, 2012 11:45 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

Dopiero odnalazłam nowy wateczek :oops:
Lucjan pralkowy :mrgreen: :D

Żuczek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro kwi 11, 2012 11:56 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

Kciuki za Żuczka trzymam. :ok:

Lucek cudny, ale Julka ładniejsza. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro kwi 11, 2012 12:51 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

A mi się wszystkie podobają. Są takie śliczne :1luvu: A Twoje opowieści to czytam z dziwnym wyrazem twarzy, takim błogim i gębą rozdziawioną. :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro kwi 11, 2012 16:32 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

Nie mogę nic napisać, bardzo zasmucił mnie fakt odejścia Ediego.
Dzięki Tobie pod koniec życia był szczęśliwy. I to mu musi wystarczyć. Niektórym tak mało musi wystarczyć...
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Śro kwi 11, 2012 17:00 Re: OTW6-Witamy w naszej bajce:)Żunio do weta jedzie!

merlok pisze:... był szczęśliwy...

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]