» Pon kwi 23, 2012 7:02
Re: Ptachu 3. Działkowa Tri. Proszę o pomoc w sterylce cięża
Szukam kota, niestety nie stać mnie na zakup, ale bardzo bym chciała adoptować, kota fioletowego w żółte kropki, to moje marzenie od wielu lat. Kot nie może mieć więcej niż rok, musi być zdrowy, przetestowany, spokojny, korzystać tylko z kuwety i nie niszczyć mebli.
Gdyby ktoś miał do adopcji takiego to proszę dajcie znać.
A co ja też chcę spełnić swoje marzenie, o!
Sory, ale mam wnerwa, a dokładniej wkurwa a do tego głowa mi pęka jestem potwornie przeziębiona i mam ochotę tylko na to, aby mnie ktoś dobił, mogłabym sobie spokojnie zasnąć.
Duża ostatnio jest nie do wytrzymania, nie da się z nią żyć, do tego kicha salwami rozsiewając zarazki po całym domu.
Duża kupiła przed kuwety dywaniki, podobno roznosimy żwirek po całym domu, to wstrętne oszczerstwa są, żwirek roznosi się sam.
Dywaniki fajne są, szczególnie fajnie się na nie sika, nie trzeba sobie brudzić łapek w żwirku, tylko Duża zrzędzi i marudzi coś pod nosem.
Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/