Moderator: Estraven

za wszystkie świąteczne życzonka
kristinbb pisze:Co my tu robimy o tej porze ??![]()
![]()
Jak to się fachowo nazywa ??
bombel.od.r pisze:o jaki fajny prezencik od zajączka:)

Kociara82 pisze:Mysiuniu, tuviewtopic.php?f=20&t=140839 jest kolejny konkurs na miss i mistera miau. Zapros zaprzyjaznione kotki do wziecia udzialu, a moze sama tez znow wystartujesz?....

bulba pisze:Święta, święta i po...
Dzień dobry najukochańsza Mysieńko![]()
![]()
z najukochańszą Sylwunią
![]()
![]()
z Najukochańszym Kasiaczkiem
kiche_wilczyca pisze:oj, ja tez nie lubie kociastych zostawiać samych
Dzień doberek![]()
Karolek(ona) pisze:

Myszolandia pisze: my na razie niestety się musimy wstrzymać z konkursami,bazarkami wszelakimi.Chyba,ze u mnie sytuacja sie wyklaruje na mam nadzieję na pozytyw to wtedy z chęcią,ale na razie zostaje nam tylko kibicować
Danusia pisze:Hej Mysiu poświątecznie
kalair pisze:Cześć Mysiulka!
Kociara82 pisze:Myszolandia pisze: my na razie niestety się musimy wstrzymać z konkursami,bazarkami wszelakimi.Chyba,ze u mnie sytuacja sie wyklaruje na mam nadzieję na pozytyw to wtedy z chęcią,ale na razie zostaje nam tylko kibicować
cos z robota nie teges?kibicowanie i glosowanie tez bardzo cenne, wiec chociaz w glosowaniu wezcie udzial. A uchyle rabka tajemnicy... mam juz na pw pierwsze zgloszenia kocich pieknosci.... naprawde nieziemskich pieknosci
sis, ale w linnuxie dzieje sie to samo... tak wiec trzeba bedzie chyba jednak zrobic reintalke. bo wogole problem byl z zainstalowaniem tego nowego systemu, a tez nie da sie go odpalic tak normalnie. Z plyty sie dalo, mam go zgranego na krazek, ale po zainstalowaniu na komp... pojawily sie schody... (windows zostal, ale go nie uzywam teraz).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, zuza i 21 gości