Myszka - Ćwiartka Myszki

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 09, 2012 9:29 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

swiatecznie pozdrawiam :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon kwi 09, 2012 9:36 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

[iMysiu, witamy się świątecznie i przesyłamy małego śmigusa dingusa :kotek:
Haker[/i]

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon kwi 09, 2012 18:21 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Mysiuniu, tu :arrow: viewtopic.php?f=20&t=140839 jest kolejny konkurs na miss i mistera miau. Zapros zaprzyjaznione kotki do wziecia udzialu, a moze sama tez znow wystartujesz?.... :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 10, 2012 7:07 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Obrazek

Jeszcze raz dziękujemy Wam :1luvu: :1luvu: :1luvu: za wszystkie świąteczne życzonka :1luvu:
My dopiero wczoraj wróciliśmy.
Dzisiaj ciąg dalszy pieszczot z wytęsknionym moim Ukochanym Kocim Szczęściem :1luvu:
Nie mogę się od niej opędzic,ale uwielbiam jej wytęsknione mizianki.
Wcześniej był wypasiony zestaw baranków obcieruchów buziaków,teraz są mizianki.
Ach nie lubie jej zostawiać nawet na jeden dzień :oops:
Ale miała swoją ukochaną opiekę,ludzi którym jako jedynym pozwala robić przy sobie prawie wszystko,to tak nie myślała

Sis ,no to gitnie ,że sie udało bez reinstalki.Ale spróbujcie zrobić co CI kiedy,kiedyś pisałam z tym czyszczeniem dysku i zobaczycie

kristinbb pisze:Co my tu robimy o tej porze ?? 8O :lol:
Jak to się fachowo nazywa ??

tęsknota za Myszką :ryk:

bombel.od.r pisze:o jaki fajny prezencik od zajączka:)

Rysiu mnie omdlewa :oops:

Witamy bombel w naszych skromnych progach i zapraszamy kiedy masz ochotę

Obrazek

Kociara82 pisze:Mysiuniu, tu :arrow: viewtopic.php?f=20&t=140839 jest kolejny konkurs na miss i mistera miau. Zapros zaprzyjaznione kotki do wziecia udzialu, a moze sama tez znow wystartujesz?.... :1luvu:

Owszem Sis pozapraszamy kociambry,dziekujemy za zaproszonko,ale my na razie niestety się musimy wstrzymać z konkursami,bazarkami wszelakimi.Chyba,ze u mnie sytuacja sie wyklaruje na mam nadzieję na pozytyw to wtedy z chęcią,ale na razie zostaje nam tylko kibicować :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 10, 2012 7:34 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Święta, święta i po...
Dzień dobry najukochańsza Mysieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: z najukochańszą Sylwunią :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 10, 2012 8:01 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

oj, ja tez nie lubie kociastych zostawiać samych :)

Dzień doberek :1luvu:
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto kwi 10, 2012 8:07 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto kwi 10, 2012 9:37 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

bulba pisze:Święta, święta i po...
Dzień dobry najukochańsza Mysieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: z najukochańszą Sylwunią :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ANo niestety,już po
Hej Najukochańsze Bulbiątka :1luvu: :1luvu: :1luvu: z Najukochańszym Kasiaczkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kiche_wilczyca pisze:oj, ja tez nie lubie kociastych zostawiać samych :)

Dzień doberek :1luvu:
Obrazek

Hej Ziomki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ale widać było,że tęskniła,po wygniecionych naszych ciuchach
Specjalnie na łóżku zostawiamy jej nasze rozłożone ciuchy,jakieś koszulki,spodnie dresowe,co się nawinie pod rękę
Jej opiekunka jak nas nie ma,mówiła,ze co weszła do niej ,to spała na tych ciuchach,kilka razy tylko wyszła na mizianki
I w nocy tez na tych ciuchach spała
Karolek(ona) pisze:Obrazek

Hej Karolki :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto kwi 10, 2012 9:56 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto kwi 10, 2012 10:40 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

mam nadzieję,że dziewczyny dadzą radę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto kwi 10, 2012 11:08 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Hej Mysiu poświątecznie :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto kwi 10, 2012 12:17 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Cześć Mysiulka! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 10, 2012 21:48 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Myszolandia pisze: my na razie niestety się musimy wstrzymać z konkursami,bazarkami wszelakimi.Chyba,ze u mnie sytuacja sie wyklaruje na mam nadzieję na pozytyw to wtedy z chęcią,ale na razie zostaje nam tylko kibicować :oops:

cos z robota nie teges? 8O kibicowanie i glosowanie tez bardzo cenne, wiec chociaz w glosowaniu wezcie udzial. A uchyle rabka tajemnicy... mam juz na pw pierwsze zgloszenia kocich pieknosci.... naprawde nieziemskich pieknosci

sis, ale w linnuxie dzieje sie to samo... tak wiec trzeba bedzie chyba jednak zrobic reintalke. bo wogole problem byl z zainstalowaniem tego nowego systemu, a tez nie da sie go odpalic tak normalnie. Z plyty sie dalo, mam go zgranego na krazek, ale po zainstalowaniu na komp... pojawily sie schody... (windows zostal, ale go nie uzywam teraz).

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 10, 2012 23:04 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Danusia pisze:Hej Mysiu poświątecznie :1luvu:

mmmrrraaauuu :1luvu:
kalair pisze:Cześć Mysiulka! :1luvu:

Hej Miśki :1luvu:
Kociara82 pisze:
Myszolandia pisze: my na razie niestety się musimy wstrzymać z konkursami,bazarkami wszelakimi.Chyba,ze u mnie sytuacja sie wyklaruje na mam nadzieję na pozytyw to wtedy z chęcią,ale na razie zostaje nam tylko kibicować :oops:

cos z robota nie teges? 8O kibicowanie i glosowanie tez bardzo cenne, wiec chociaz w glosowaniu wezcie udzial. A uchyle rabka tajemnicy... mam juz na pw pierwsze zgloszenia kocich pieknosci.... naprawde nieziemskich pieknosci

sis, ale w linnuxie dzieje sie to samo... tak wiec trzeba bedzie chyba jednak zrobic reintalke. bo wogole problem byl z zainstalowaniem tego nowego systemu, a tez nie da sie go odpalic tak normalnie. Z plyty sie dalo, mam go zgranego na krazek, ale po zainstalowaniu na komp... pojawily sie schody... (windows zostal, ale go nie uzywam teraz).

to CI napiszę gdzieś "na boku",z racji,ze to forum można czytać bez logowania,a nie chce mi się rozgłaszać

Ja po przeczytaniu pierwszą myśl miałam,że tu tylko reinstalka ratuje,ale skoro rano miało jej nie byc...
Jakim cudem widows został,jak był odinstalowywany? 8O
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro kwi 11, 2012 7:08 Re: Myszka - Ćwiartka Myszki

Dzień dobry najukochańsze Mysiątko :1luvu: :1luvu: :1luvu: z najukochańszą Sylwinką :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Milutkiego dnia Kochane :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]