MalgWroclaw pisze:Skąd wiesz, nosisz?
Jeszcze nie

A poważnie to Florka ją miała w wakacje przez parę dni.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Skąd wiesz, nosisz?
MalgWroclaw pisze:Acha. Biedny Floriś
Bazyliszkowa pisze:A ja lubię, jak mi Duża robi manicure. Pedicure też.
Klakier
lidka02 pisze:Witam i ja.Nie warto się tak smucić i tak nic z ludźmi nie zrobimy oni swoje i my swoje .Dla nas najważniejsze są
, u mnie tak jak u was , wyrzucają pojemniki nawet mendy wode wyleją , jak sie denerwowałam to oni byli bardzo zadowoleni no takie państwo dowaliło zbieraczcę
, ale teraz ja się już nie denerwuje oni pojemniki wywalają ja kłade nowe i tak sobie żyjemy w niezgodzie
koty madżejsze są jak ci ludzie .Ja zauważyłam jedno no i to mnie smuci ostatnio z małym kotem obeszłam połowe miasta czy ktoś by nie chciał go i słyszałam nie nie mogę bo nie zniose jak mi znów odejdzie
albo nie mam jednego
albo nie kota do domu ale taki ładny jest nie nie dam rady
.Tylko to mnie smuci bo teraz już wiem że jak będe miała nową biede to już nie mam co po ludziach chodzić no i taką mam i myśle co z nim zrobię ....Życie nigdy nie było łatwe i nie jest ale jak mam co kotą dać jeśc to nigdy nie pokaże ludzią że jest mi tak
bo by mieli satysfakcję radochę ,A ja wole żeby oni myśleli co ona taka zadowolona tyle kasy traci na zwierzaki jak tak można a nigdy nie dowiedzą sie o mnie prawdy co ja myśle i czuję bo ja zawsze z domu wychodzę tak
i tego wam życzę .To bardzo ludzi denerwuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Paula05 i 69 gości