phantasmagori pisze:Ja zostałam dzisiaj oskrzeczana przez kociaste, że na parapecie ziąb, choć słoneczko pięknie świeci
tez uwazam, ze to niesprawiedliwe.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:Ja zostałam dzisiaj oskrzeczana przez kociaste, że na parapecie ziąb, choć słoneczko pięknie świeci
phantasmagori pisze:Zaglądam do mrusiów![]()
Jak zdrówko mrusiowe i pańciowe?
Ja zostałam dzisiaj oskrzeczana przez kociaste, że na parapecie ziąb, choć słoneczko pięknie świeci
marivel pisze:Święta szybko biegną, niech dni poświateczne będą jak najlepsze dla Mruczków i ich Pani
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zajrzałam Mikiemu do paszczy bo tarł łapką po buzince, a tam tak w połowie języka na brzegu coś rośnie, co to może być
phantasmagori pisze:Spróbuj choć olejkiem![]()
Mikusiu masz być zdrowy! Dosyć chorowitków dookoła!
Justa&Zwierzaki pisze:Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku![]()
![]()
, w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza
![]()
![]()
, już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku![]()
![]()
, w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza
![]()
![]()
, już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MruczkiRządzą, nfd, puszatek i 314 gości