TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 09, 2012 14:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Ja zostałam dzisiaj oskrzeczana przez kociaste, że na parapecie ziąb, choć słoneczko pięknie świeci :lol:

tez uwazam, ze to niesprawiedliwe. :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 09, 2012 15:37 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Zaglądam do mrusiów :ok:
Jak zdrówko mrusiowe i pańciowe?
Ja zostałam dzisiaj oskrzeczana przez kociaste, że na parapecie ziąb, choć słoneczko pięknie świeci :lol:

A co to, przecież powinnaś dać im nie tylko słonko ale i ciepełko i dlatego protestowały :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon kwi 09, 2012 15:40 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

marivel pisze:Święta szybko biegną, niech dni poświateczne będą jak najlepsze dla Mruczków i ich Pani :piwa:

O tak, biegną szybko a dziś to nawet sie wstawać nie chciało jak towarzystwo przyszło na mizianki a było kogo mizic oj było i tak do 11.30 :oops: Dobrze ze psy wyprowadziłam jeszcze o 2 w nocy bo by biedne nie wytrzymały :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 09, 2012 15:46 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Dziś Maniuś dostał kolejna dawkę antybiotyku , a też dziś miał być drugi raz zaszczepiony Teodor ale że dziś święto to go jutro zaszczepię no i Maniek do kontroli pojedzie ...

A tak koło południa wyjęłam z zamrażalnika 2 ogromne kurczaki ( prawie 4 kg ) i jak myślicie kto sie nimi interesuje ?

Matyldzia z jedzeniem średnio dziś a Eustachy dostał głupawki i biega jak torpeda po pokoju i zaczepia do zabawy , śmiesznie to wygląda :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 09, 2012 16:22 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Przed chwilka zajrzałam Mikiemu do paszczy bo tarł łapką po buzince, a tam tak w połowie języka na brzegu coś rośnie, co to może być :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 09, 2012 17:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Spróbuj choć olejkiem :roll:
Mikusiu masz być zdrowy! Dosyć chorowitków dookoła!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon kwi 09, 2012 17:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zajrzałam Mikiemu do paszczy bo tarł łapką po buzince, a tam tak w połowie języka na brzegu coś rośnie, co to może być :|

:roll: :roll: :roll: kurde, Miki... jeszcze ciebie brakowalo do kompletu rozchorowanych.... :evil: Zdrowiec mi tu prosze raz raz :evil:

Kociara82

Post » Pon kwi 09, 2012 19:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

phantasmagori pisze:Spróbuj choć olejkiem :roll:
Mikusiu masz być zdrowy! Dosyć chorowitków dookoła!

Dałam, ale protestował troszke :roll:
Uczta mięsna zakończona powodzeniem , nawet Maniek jadł jak szalony no ale że jest świeżo po głodówce to musiałam go ograniczać a to mu sie bardzo nie podobało :twisted:
Niestety Matyldzia nie chciała jeść mięska :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 10, 2012 13:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

My już po wizycie u weta:
Maniek dziś dostał ostatni zastrzyk z antybiotyku bo jest juz ok, ale nas wszystkich nastraszył :twisted:

Miki dostał steryd na wyciszenie bo ma nie tylko te zmianę na języku ale tez zapalenie dziąseł, zmiana nie wygląda źle ale i tak warto mu zrobić biopsje ...

Mamy tez juz wynik Morfeusza - nie ma grzybów :ok: , ale w piątek muszę z nim jechać do weta co dalej robimy ...

A Teodor został drugi raz zaszczepiony :ok:

A o godz 19 do adopcji idze króliczek Roco :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 10, 2012 18:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

To chyba najbardziej ekspresowa adopcja :D
Oby rozpoczęła dobrą passę :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto kwi 10, 2012 21:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Miki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki za Twoje zdrowko, przyjacielu :)

Maniek!!!!! Przez Ciebie z tych stresow rozbolal mnie zoladek!!!! Ale i tak cie kofffffam, zioooooom :*

Kociara82

Post » Wto kwi 10, 2012 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

:ok:
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro kwi 11, 2012 11:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku :evil: :evil: :evil: , w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza :evil: :evil: :evil: , już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 11, 2012 16:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku :evil: :evil: :evil: , w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza :evil: :evil: :evil: , już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują :evil:

Nie powiem co myślę, bo tylko łacina podwórkowa mi na język się nasuwa ;/ po prostu aż mnie ściska tam w środku
jak takie coś widzę, czytam.... ehhh

A co do zwierzaków to jakaś zła passa ... jak nie chorują to umierają... ciągle skakanie nad nimi ... ehh
człowiek się boi co przyniesie jutro.

Super że króliczek znalazł domek.

A ja wysłuchuje ciągle od mojego chłopa " ja chce do kotów!!!!"
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro kwi 11, 2012 17:29 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:Po raz trzeci ktoś mi poprzecinał sznurki i zrzucił budkę z murku przy smetniku :evil: :evil: :evil: , w tej budce daje jeść i tam koty też maja schronienie , ale widać komuś to bardzo przeszkadza :evil: :evil: :evil: , już pomijam ze w tej budce ostatnio było wbitych kilka kamieni w styropian a ze budka jest zrobiona z solidnej półki obitej styropianem to dzięki temu jeszcze się nie rozpadła, już opadają mi ręce , nie wiem jak sobie z tym poradzić a od wczesnego wieczora do późnej nocy na placu zabaw w tym miejscu siedzi patologia z psami w typie bul i szczują na koty , pija i hałasują :evil:

Justyś ja tego nie skomentuję,bo mnie zbanują za rynsztokowe słownictwo-tylko takie ciśnie mi się na usta :evil: .Może tam należałoby podesłać straż miejską,zainteresować policję skoro to jest plac zabaw.Przejdź do przewodniczącego rady osiedla,oni mają większą siłę przebicia.Jak ty poprosisz sama o pomoc to mogą cię zbyć,ale jak ktoś z rady osiedla wystąpi z pismem o pomoc policji czy straży miejskiej to nie powinni zlekceważyć.Tutaj nie chodzi tylko o bezpieczeństwo zwierząt ale i dzieci.

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

[poprzednia][następna]