Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Panter nie może dostawac nic typu Urinary itp(tak mówiła Pani Monika) (napisane jest to w jego karcie) te karmy i specyfiki zakwaszą jego mocz, a jest już za bardzo zakwaszony. MARCINThe Szops pisze:Czester wylizał sosiki z saszetek Winstona i próbował jeśc suche (przyniosłam paczkę Royala), ale brak zębów mu tego nie ułatwiał.
Niestety Garfield nie idzie nawet do miseczek. Dostał troszkę pasty, ale nie bardzo mi to szło, jest nabrane w strzykawce na zdrowej. On musi jutro koniecznie jechac do weta, bo już bardzo długo jest bez jedzenia, nie wiadomo czy pije i czy się załatwia![]()
Panter dostał antybiotyk (rozpuszczony w strzykawce, oczywiście podawanie w 2 osoby, niestety wcześniej zmarnowałam pół tabletki próbując mu to podac jednoosobowo) i przyniosłam mu urino-vet, też dostał saszetkę. Musiał pojechac do weta z Wiesią, bo chodził cały czas od kuwety do kuwety i nic nie robił
Nie ma ręczników papierowych.
Zabrałam częśc prania, jeszcze troszkę zostało i wyczyścimy kosz
terenia1 pisze:Iwonka dzięki za informację, mam nadzieję że jutro dam radę obskoczyć wszystko![]()
A z kasą tak jak piszesz zawsze musimy dbać o to żebyśmy miały za co płacić rachunki, dobrze by było żeby była jakaś rezerwa no ale cóż róznie to bywa, ale jakoś dajemy radę więc bądźmy dobrej myśli
A możliwość udziału w imprezach miejskich byłaby super
terenia1 pisze:Więc kto chętny i na jaki termin - ja podam tak ze trzy terminy do wyboru choć dla mnie to obojętne bo urlop dlugi mam we wrześniu, ale tak podaję terminy - 23.06.2012, 30.06.12, lub ostatecznie 07.07.12r, ale chyba nadogodniejsze bylyby terminy czerwcowe![]()
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Więc kto chętny i na jaki termin - ja podam tak ze trzy terminy do wyboru choć dla mnie to obojętne bo urlop dlugi mam we wrześniu, ale tak podaję terminy - 23.06.2012, 30.06.12, lub ostatecznie 07.07.12r, ale chyba nadogodniejsze bylyby terminy czerwcowe![]()
Jak dla mnie 23.06, potem wyruszam na podbój alpejskich przełęczy na moim starym rowerze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, Tundra i 100 gości